Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 03:05:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 20. 2. 2019

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.02.2019



Golfistka Klára Spilková, herečka Alexandra Borbély a masér české reprezentace fotbalu a futsalu, ale také pacient s ALS, Vladimír Mikuláš se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 20. února ve 21.35 hod. na Primě.


Klára Spilková – nejlepší česká golfistka, dlouholetá česká jednička dosáhla v loňském roce historického úspěchu, když zapsala český golf na pomyslnou mapu světového golfu. Jako první česká hráčka se stala členkou nejprestižnější světové ženské profesionální série LPGA Tour. Na podzim loňského roku totiž obsadila ve finálovém kvalifikačním turnaji LPGA s novým názvem Q-Series skvělé čtvrté místo. Golf hraje od svých čtyř let. V deseti letech se stala Objevem roku, dnes u nás nemá prakticky konkurenci. Jak to začalo? „Bydleli jsme kousek od Karlštejna. Brácha hrál basket a rodičům se nelíbilo, že dělá kontaktní sport. Tak jsme začali s golfem. Moje první hůl byla pětka železo, ale špatné začátky si vůbec nepamatuju. Pamatuju si, když jsem poprvé zahrála sto metrů. Z toho jsem měla hroznou radost a golf mě tehdy vážně chytnul,“ vzpomíná dnes čtyřiadvacetiletá Klára. Za svou kariéru neměla v podstatě žádný neúspěch a selhání. Všeho, co si vytyčila, dosáhla. „Částečně to takto asi jde říct. Samozřejmě jsem ale měla taky spoustu období, kdy jsem si říkala, že se na to vykašlu. Pak hodně funguje, když koncentraci na golf prokládám úplně normálními věcmi. Život přece není jenom golf. Jsem ráda doma, zajdu si na procházku. Ráda čtu, vařím.“


Alexandra Borbély – jedna z největších vycházejících evropských hvězd je slovenská divadelní a filmová herečka maďarského původu. V prosinci 2017 získala Cenu Evropské filmové akademie pro Nejlepší herečku za roli ve filmu O těle a duši, kde ztvárnila kontrolorku kvality masa Marii. Alexandra je především herečkou ve slavném maďarském divadle Katonas Jozsef Színhá, kde prý dosud ztvárnila samé neobvyklé role. „Mám vždy jen něco speciálního. Vražedkyně, prostitutky, ráda bych si zahrála i normální ženu s běžnými problémy,“ říká. 12. března proběhne v Brně světová premiéra filmu Skleněný pokoj, jenž je adaptací románu Simona Mawera a v němž Alexandra Borbély hraje jednu z hlavních ženských rolí. Snímek nejenže mapuje dějiny Československa 20. století, ale také vypráví tři milostné příběhy postav, které desítky let obývaly vilu Tugendhat.


Vladimír Mikuláš – muž, který se léta staral jako masér a konzultant duševního rozvoje, aby byli reprezentanti českého fotbalu a futsalu co nejlépe připraveni v kvalifikačních bojích. Pohyb a péče o zdraví druhých se mu stalo náplní života. U své profese vydržel nějakou dobu i poté, co mu byla diagnostikována nevyléčitelná nemoc ALS – amyotrofická laterální skleróza, kterou trpěl např. Stanislav Gross. Boj však Vladimír nevzdává a věří, že právě jemu se díky vědomostem, které o tělu má, podaří nemoc zastavit či zcela překonat. Pomoci mu v tom chtějí i sami fotbalisté a futsalisté, kterým roky pomáhal, a nyní ochotně pomáhají oni jemu a organizují pro něj různé charitativní akce. „Jedno moje já se připravuje na to, že bude zle. Mám respekt z nemohoucnosti. Ale druhé já si to nesmí připustit. Sice umírám, ale strach ze smrti nemám,“ říká Vladimír. Dodává, že prožívá zvláštní období. „Ale nemůžu říct, že jen špatné. Je za špatných okolností, ale po jistých stránkách jsem nejšťastnější v životě. Mám kolem sebe spoustu lásky a mám pocit, že to všichni projevují víc než dřív, to jsem potřeboval. Do jisté míry je to lepší než před nemocí,“ říká Vladimír.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 20. února ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.02.2019 • Hrdinové 21. století se v Liberci svolávají Krkonošskými pohádkami
20.02.2019 • Nový seriál Kameňák již tento pátek na Nově!
20.02.2019 • Zkáza Dejvického divadla donutí slavný soubor prodávat předražené hrnce
19.02.2019 • Prima LOVE ke svým 8. narozeninám nadělí divačkám pořad Máma nad věcí s Agátou Prachařovou
19.02.2019 • The Voice Česko Slovensko opäť víťazom večera, Na telo prekonáva rekordy
19.02.2019 • První díl seriálu televize Prima Černé vdovy lámal rekordy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist