Od 1. marca freeSAT pridáva osem nových kanálov
Autor: freeSAT/mediamedia , e-mail: info@cz.freesattv.tv Přidané: 01.03.2019
freeSAT rozširuje svoju ponuku o nové kanály. Divákom tak ponúkne skvelé filmy, premiéry, zábavu, hudbu i programy pre deti. Od 1. marca budú môcť sledovať pestrý výber programov vrátane JOJ Cinema a maďarskojazyčné verzie programov Comedy Central, Comedy Central Family a hudobného kanála MTV. Od 1. apríla sa ponuka ešte rozšíri o RiK TV a medzi kanálmi v maďarskom jazyku pribudnú Nick Toons, Nickelodeon a Nick Jr.


Jar prináša zákazníkom freeSAT-u ďalšiu nádielku televíznej zábavy. Poskytovateľ služieb satelitnej televízie prináša zákazníkom s balíkom freeSAT medium HD a vyšším 8 nových kanálov. Vzhľadom na zvýšený záujem o obľúbené filmy, seriály a detské programy sa freeSAT rozhodol rozšíriť svoju ponuku a prekvapiť divákov novými kanálmi v balíkoch.

Od dnes budú mať fanúšikovia televíznej zábavy k dispozícii JOJ Cinema. Filmový kanál vlani zaznamenal neuveriteľný rast v ratingu i výkonnosti na trhu a získal tak zaslúžené miesto medzi novinkami v ponuke freeSAT-u. Kanál ponúka jedinečný výber filmov a v rámci Filmu týždňa a Filmu mesiaca divákom ponúka najnovšie hollywoodske trháky i premiéry súčasných hitov v českom dabingu. Diváci sa v najbližších mesiacoch môžu tešiť na filmy ako Kým prišla búrka (Adrift), Gringo, Hrdinovia ohňa (Only the brave), Fakjú, pán učiteľ (Fack ju Göhte) alebo Špión, ktorý mi dal kopačky (Spy who dumped me). JOJ Cinema sa určite stane obľúbeným kanálom, keďže neprerušuje filmy reklamami. Kanál bude k dispozícii zákazníkom freeSAT-u s predplateným balíkom freeSAT plus HD, no prvých päť mesiacov si ho môžu užívať aj diváci s balíkom freeSAT medium HD.


Na Slovensku pribudne aj maďarský Comedy Central

Po maďarsky hovoriaci priaznivci televíznej zábavy nájdu už od marca na pozíciách 127 a 128 Comedy Central a Comedy Central Family, dva obľúbené komediálne kanály. Comedy Central patrí medzi najpopulárnejšie značky televíznej zábavy generácie Y. Komediálny žáner stelesňuje v oceňovaných neskoro nočných komediálnych seriáloch, animovaných i hraných seriáloch, či špeciálnych edícii stand-upových vystúpeniach a skečoch. Vysiela ikonické a kultové seriály ako South Park, Family Guy, The Big Bang Theory či Modern Family. Okrem toho ponúka stand-upy z vlastnej dielne či inú maďarskú produkciu.

Comedy Central Family je relatívny nováčik, keďže sa na televíznej scéne objavil len v roku 2017. Sústredí sa na populárne zábavné a rodinné seriály a vhodne tak dopĺňa programy kanálu Comedy Central. Vysiela najlepšie sitcomy ako Ako som spoznal vašu matku (How I met your mother), Zajatci predmestia (Suburgatory) či Melissa a Joey, klasické komediálne seriály ako Priatelia i kreslené seriály ako SpongeBob v šortkách či Tučniaky z Madagaskaru.

Medzi novinkami však nie sú len kanály plné filmových maratónov, komediálnych šou a úžasných kreslených filmov. Neoddeliteľnou súčasťou novej ponuky je aj hudba: najnovšie hity i vzrušujúce šou. Divákom freeSAT-u sú k dispozícii už od 1. marca vďaka MTV Hungary.


Od apríla sa na viac zábavy môžu tešiť aj deti

Počet divákov lokálnych kanálov pre deti rýchlym tempom stúpa. V apríli do ponuky pribudne aj úspešná slovenská RiK TV. Zameriava sa na malých fanúšikov televízie, ktorým prináša nekonečnú zábavu a väčšinu známych hrdinov detského sveta. Či už je to Máša a medveď, Ferdo Mravec alebo vždy veselá Ovečka Shaun, deti svoju obľúbenú rozprávku nájdu od 1. apríla na pozícii 89.

Rovnako od apríla pribudnú nové kanály aj pre maďarsky hovoriace deti. Kanál Nick Jr. prinesie svetoznáme a obľúbené seriály ako Slnečný deň (Sunny Day), Tlapková hliadka (PAW Patrol), Bubble Guppies, Plamienok a štvorkolky (Blaze and the Monster Machines), Shimmer and Shine a Dora a priatelia (Dora and Friends: Into the City).

Vďaka kanálu Nicktoons sa k deťom hovoriacim po maďarsky od apríla dostanú aj ďalšie animované seriály. Tešiť sa môžu okrem iných na Legendu Korry, Ninja korytnačky alebo úplne nový Vzostup ninja korytnačiek (The Rise of TMNT).

Školákov a tínedžerov zase poteší spustenie kanálu Nickelodeon, ktorý im sprístupní známe seriály ako Bella a buldoci (Bella and Bulldogs), Sam & Cat alebo Thundermanovci v maďarčine.


Nové kanály nájdete na nasledujúcich pozíciách:

od marca

kanál balík pozícia

JOJ Cinema freeSAT medium HD 126
(prvých 5 mesiacov, potom freeSAT plus HD)

Comedy Central (v maďarčine) freeSAT medium HD 127

Comedy Central Family (v maďarčine) freeSAT medium HD 128

MTV Hungary freeSAT medium HD 129


od apríla

kanál balík pozícia

Nick Jr. (v maďarčine) freeSAT medium HD 86

Nickelodeon (v maďarčine) freeSAT medium HD 87

Nicktoons (v maďarčine) freeSAT medium HD 88

RiK TV (v slovenčine) freeSAT medium HD 89



O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení. UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc.


Miloslav Surgoš, mediamedia, 1. 3. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26944/od-1-marca-freesat-pridava-osem-novych-kanalov/