TV Markíza: Na telo s Richardom Rašim a Richardom Sulíkom
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 02.03.2019
Kampaň pred prezidentskými voľbami ide do finále. Doterajší favorit Robert Mistrík sa prekvapivo vzdal a v posledných prieskumoch vyletela podpora opozičnej kandidátky Zuzany Čaputovej až nad 40 percent. Ako to ovplyvní kampaň kandidáta Smeru Maroša Šefčoviča? A čo hovoria lídri parlamentnej opozície na to, že nimi preferovaný Mistrík nakoniec vo finále nebude?


Aj to sa bude moderátor Michal Kovačič pýtať podpredsedu Smeru-SD a vicepremiéra Richarda Rašiho a lídra najsilnejšej opozičnej strany SaS Richarda Sulíka v ďalšom vydaní politickej diskusnej relácie Na telo, ktorú televízia Markíza odvysiela v nedeľu 3. marca 2019 so začiatkom v tradičnom čase o 13:00.

Predseda SaS dostane aj otázku, či sa neobáva, že by SaS o svoje líderstvo v opozícii mohla prísť. V poslednom straníckom prieskume Focusu jeho stranu síce tesne, ale predsa len predbehla Kotlebova ĽSNS. Pomaly rastie aj nová koalícia Progresívneho Slovenska a strany Spolu.

Čakajú nás zmeny v opozičnom spektre? A ako zamieša karty rozhodnutie Igora Matoviča zúčastniť sa kampane do eurovolieb?

Diváci sa budú môcť opäť zapojiť nielen hlasovaním, aj otázkami pre oboch hostí. Stačí, ak budú pozorne sledovať stránku Na telo na Facebooku.

TV upútavka: https://www.youtube.com/watch?v=78zDVGiCJGo


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 1. 3. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26945/tv-markiza-na-telo-s-richardom-rasim-a-richardom-sulikom/