Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:05:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 13. 3. 2019

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 11.03.2019


Ve speciálním dílu Show Jana Krause z Londýna se představí fotbalista Petr Čech s manželkou Martinou, modelka Daniela Kociánová, hudebník David Žbirka a spisovatel Simon Mawer. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 13. března ve 21.35 hod. na Primě.


Tento díl zahájíme tradičně s Petrem Čechem a jeho manželkou Martinou. Navážeme tak na tradici, na kterou jsme pyšní – s Petrem se totiž v Londýně na červené pohovce potkáváme už potřetí.


Daniela Kociánová – řadí se k nejúspěšnějším českým modelkám současnosti. Lidé ji mohou znát z obálek prestižních časopisů i kampaní. Jako modelka pracovala po celém světě a předváděla pro ty nejprestižnější značky. Pracovala s klienty Stella McCartney, Oscar de la Renta, Victoria Beckham, Lanvin a další. V modelingu, kterému se dnes 28letá Daniela věnuje od 17 let, je už zkrátka ostřílený matador. Do Česka jezdí spíš jen na návštěvu, protože většinu času tráví v Londýně, kde žije již pátým rokem. „Já jsem se jednoho dne rozhodla odstěhovat, protože mi Praha přišla už malá a chtěla jsem poznat nové lidi a nové prostředí,“ říká. Daniela prý po modelingu neprahla. Svět módy si ji našel sám. „Když jsem začínala, tak jsem žádné sny neměla. Vzala jsem tu příležitost a šla jsem do toho po hlavě. A moje kariéra není tolik o štěstí, jako o pořádné makačce,“ dodává. Do českého Vogue píše blog o veganství a udržitelnosti životního prostředí. Se svojí sestrou založila projekt 2MossBalls, pro který připravuje zdravé veganské dezerty bez cukru.


David Žbirka – hudebník, tvůrce hudebních klipů, syn Mira Žbirky, pro něhož natočil už několik videoklipů. Jedním z nejaktuálnějších je klip Dievča. Právě kvůli němu pozval David do klubu v londýnském East Endu ve čtvrti Shoreditch spolužáky z katedry Art & Fashion Middlesex University, kde vystudoval režii, a připravil speciální fashion show. „Opět jsme se dostali do situace, že syn dirigoval otce. David však ke mně byl slušný a zvládli jsme to hladce a bez problémů, vždyť už jsme vlastně zvyklí,“ komentoval poté Miro Žbirka, jaké to je, když musí otec na place poslouchat syna. „Ve videoklipu mám radši více abstraktního než příběh,“ říká k tomu David a dodává, že z nejznámějších otcových písní má nejradši Možno sa ti zdá. David žije v Londýně a založil vlastní kapelu Sunnbrella, hraje také v britské skupině Human Pet a v australských Golf Alfa Bravo. Pro svého otce natočil šest klipů, naposledy Nothing Ever Rhymes/Každý chce byť naj. Mimo to natáčí v Londýně videoklipy pro převážně nezávislé britské kapely.


Simon Mawer – anglický spisovatel, autor románu Skleněný pokoj, podle kterého natočil režisér Julius Ševčík stejnojmenný film. Ten je o osudech obyvatel brněnské vily Tugendhat. Jak na Simona vila zapůsobila při první návštěvě? „Byla to láska na první pohled. Ten dům je naprosto výjimečný a nadčasový. Za devět let mu bude sto, ale stále působí moderně a svěže. Klidně bych se tam nastěhoval. Zabral bych si pracovnu pána domu, zavřel bych se do ní se svým počítačem a pustil se do práce,“ říká Simon. Příběh z českého prostředí nebyl jeho prvním. Celkem tři z jeho románů se odehrávají v České republice. Co ho na naší zemi tak fascinuje? „Abych řekl pravdu, nejde o nějaké konkrétní věci, ale o pocit – od začátku, kdy jsem k vám začal jezdit, cítím velkou náklonnost. Prostě se mi tu líbí a je mi tu dobře. A jako bonus jste geograficky i historicky neskutečně zajímaví. Vnímám vás jako slovanský klín vražený do německy mluvícího světa, kde se dějí zajímavé věci. Byl bych blázen, kdybych toho nevyužil. Jako spisovatel potřebuji inspiraci a tady ji nacházím snad na každém kroku.“ Simon Mawer vystudoval zoologii na univerzitě v Oxfordu a řadu let se živil jako učitel biologie. Se svou rodinou žije v Itálii.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.03.2019 • Černá vdova Lucia Siposová se kousla a odhodila svršky
07.03.2019 • Premiérové Postřehy odjinud – Vietnam očima Petra Voldána
07.03.2019 • RTVS pripravila predvolebné diskusie s prezidentskými kandidátmi
06.03.2019 • TV Markíza odvysiela tri diskusné relácie s prezidentskými kandidátmi
06.03.2019 • Úspešný návrat obľúbených seriálov Susedia a Kuchyňa
05.03.2019 • Najväčší Slovák: Príbeh Petra Sagana v RTVS už v stredu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist