Jar bude plná vzrušujúcich seriálov - freeSAT od pondelka ponúka dva týždne voľného vysielania AXN
Autor: mediamedia/freeSAT , e-mail: info@cz.freesattv.tv Přidané: 10.03.2019
Kriminálky, thrillery, sci-fi a viac - táto jar prináša na televízne obrazovky neuveriteľné množstvo zábavy. Už od pondelka sa všetci zákazníci freeSAT-u bez ohľadu na predplatený balík môžu tešiť na vzrušujúce programy na kanáli AXN. Ten počas voľného vysielania, ktoré sa začne 11. marca a potrvá dva týždne, ponúkne množstvo zaujímavých seriálov a filmov.


Už ste sa niekedy zamýšľali nad tým, čo by sa stalo, ak by zrazu zmizli všetci vrcholoví politici krajiny? V USA na to majú systémovú poistku: určeného nástupcu, ktorý by v takom prípade prevzal najvyšší úrad. Dovtedy sa však nesmie zúčastňovať na podujatiach, na ktorých sú prítomné ostatné politické špičky. Keď explózia zničí americký Kapitol a zabije prezidenta a všetkých jeho potenciálnych nástupcov, prichádza jeho chvíľa - to je premisa vynikajúceho napínavého seriálu Prezident v poradí (Designated Survivor). Rozpráva príbeh štátneho tajomníka pre bývanie a mestský rozvoj Toma Kirkmana (Kiefer Sutherland), ktorý sa zrazu stane najmocnejším politikom planéty. Ako prezident Spojených štátov bojuje so svojou politickou neskúsenosťou ako aj dopadmi tejto udalosti na jeho rodinný život a popritom sa snaží odhaliť pravdu o ničivom útoku. AXN prináša premiéru prvej série a vysiela po dve epizódy seriálu každý utorok o 21.00.

Taktiež v utorok, od 23:45, sa môžu fanúšikovia sci-fi ponoriť do sveta Helixu. Americká hororová sci-fi dráma sa odohráva v Arktíde, kde skupina vedcov skúma potenciálnu epidémiu a možnosť novej liečby. Retrovírus, na ktorý náhodou narazia, však mení ľudí na príšery, podobné zombie. Druhá séria sleduje osudy tých čo prežili a snažia sa vyrovnať s hrôzami, s ktorými sa stretli. To ešte nevedia, že budú musieť čeliť novej smrtiacej hrozbe...

Viac zombie? Tento akčný horor ich má plno. Resident Evil je legendou žánru a Resident Evil: Rozklad (Resident Evil: Degeneration) je prvý celovečerný animovaný film v tejto sérii. Sedem rokov po udalostiach v Raccoon City vypustí muž, ktorému strata blízkych v zničenom meste zlomila srdce, na letisku T-vírus. To donúti špeciálnych agentov Leona S. Kennedyho a Claire Redfieldovú, blízkych spojencov a ostrieľaných veteránov incidentu v Raccoon City, aby spoločnými silami epidémiu zastavili a odhalili pravdu, ktorá sa za všetkým skrýva. Resident Evil: Rozklad odvysiela AXN v piatok 22. marca o 22:00.

Tým, ktorí túžia po ešte viac drámach a kriminálkach, ponúka AXN prvú sériu seriálu Zmiznutí (Gone). Kit „Kick“ Lanniganová prežije v detstve únos. Zachráni ju agent FBI Frank Novak. V nasledujúcich rokoch odhodlaná Kick trénuje bojové umenia a podstúpi výcvik so zbraňou. Novak ju presvedčí, aby sa pridala k špeciálnej jednotke, ktorú založil a ktorá rieši únosy a prípady nezvestných. Americká krimidráma Zmiznutí bude na AXN každú stredu od 21:00.

Na AXN je priestor aj pre dnes už klasické, dobre známe seriály. Námorný vyšetrovací úrad New Orleans (NCIS: New Orleans) vezme divákov do metropoly na rieke Mississippi, mesta plného hudby, zábavy a dekadencie. Miestna pobočka vyšetrovacej služby sa sústredí na prípady vojenského personálu. Piata séria, vysielaná na AXN každý štvrtok od 21:00, predstaví aj nové postavy.

Akčná kriminálka S.W.A.T. je inšpirovaná originálom z roku 1975. Rodáka z Los Angeles a bývalého mariňáka Honda vyberú, aby v meste viedol novú špeciálnu jednotku „poslednej možnosti“ Special Weapons and Tactics. Vďaka tomu, že sa v L.A. narodil a vyrastal, cíti Hondo hlbokú lojalitu nielen k svojim „bratom v uniforme“, ale aj k ľuďom, ktorým slúžia. Vďaka tomu sa zvlášť hodí na vedenie tímu a stavanie mostov medzi políciou a miestnou komunitou. S.W.A.T. na AXN začína s premiérovými epizódami druhej série každý pondelok o 21:00.


Diváci s prijímačmi s automatickým ladením, ktoré im poskytol freeSAT, nájdu AXN na pozícii 120. Voľné vysielanie AXN sa začína 11. marca 2019 a potrvá do 24. marca 2019. Medzi 12. a 14. marcom sa zvlášť oplatí sledovať facebookovú stránku freeSAT-u. Po zodpovedaní súťažných otázok, týkajúcich sa seriálu Prezident v poradí (Designated Survivor) môžu diváci vyhrať viacero cien.

Úplný zoznam kanálov a frekvencií, ako aj viac informácií o ponuke freeSAT-u nájdete na sk.freesattv.tv alebo na facebookovej stránke freeSAT-u.


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení. UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc


Miloslav Surgoš, PR Manager, mediamedia

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26965/jar-bude-plna-vzrusujucich-serialov-freesat-od-pondelka-ponuka-dva-tyzdne-volneho-vysielania-axn/