Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 01:47:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 20. 3. 2019

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 19.03.2019


Příslovečná anglická slušnost, playmate s překypujícím výstřihem a vědkyně z továrny na Nobelovy ceny - v dalším speciálním dílu Show Jana Krause z Londýna se představí reportér Ivan Kytka, playmate Lela Ceterová a vědkyně Zuzana Holubcová. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 20. března ve 21.35 na Primě.


Prvním hostem dalšího speciálního dílu natáčeného v Londýně bude legendární zpravodaj a reportér Ivan Kytka, který žije ve Velké Británii bezmála třicet let a ještě déle se pohybuje ve světě médií. Protože pracoval i pro velice prestižní agentury, bude Jana Krause zajímat jeho názor na v současnosti tolik rozšířené a diskutované fake news. „Jsem přesvědčený, že pokud posluchači a diváci používají zdravý selský rozum, tak fake news dokážou od skutečné informace rozeznat,“ domnívá se zkušený novinář a dodává, že problém úzce souvisí také se školstvím. „Britské školství vychovává zcela cíleně ke kritickému myšlení, můžete klidně kritizovat ředitele či učitele školy a nic se vám nestane. Ovšem i zde jsou určité problémy. Teď se například řeší, že musí učitelé po žácích uklízet záchodky, protože školy nemají rozpočet na to, aby zaplatily řádné uklízeče.“ To by podle něj čeští učitelé vůbec nesnesli. Za ty dlouhé roky, co žije ve Spojeném království, se rád baví tím, že zkoumá anglickou povahu na svých sousedech. „Zjistil jsem například to, že Britové jsou slušnější, předvídatelnější a ohleduplnější řidiči než kdekoliv jinde v Evropě. Tady se skoro nepředjíždí, neboť se zde respektuje, že každý má nárok na svou rychlost.“ Co ho fascinuje na životě v britské metropoli? „Na Londýně se mi líbí, jak je zdejší společnost multikulturní,“ vysvětluje. „Zatímco ve střední Evropě se musí cestovat do světa, zde přijde svět za námi.“ Ovšem život tady není levný ani jednoduchý. „Pokud si dnes chcete v Londýně koupit nějakou nemovitost, tak musíte už teď začít šetřit pro třetí čtvrtou generaci, která přijde po nás. No ale nyní po Brexitu možná leckdo odjede.“ Zemi v současnosti ovládá velká nejistota. „Už se předzásobujeme, hlavně fazolemi a toaletním papírem,“ glosuje se smíchem Ivan Kytka a na závěr prozradí, proč ani po patnácti letech bydlení ve stejném bytě nemá myčku na nádobí. „Na to potřebujete souhlas majitele bytu a my máme takovou gentlemanskou dohodu, že ho nebudu příliš často otravovat. To je prostě ta anglická slušnost,“ uzavírá.


Dalším hostem dnešního večera bude Lela Ceterová, česká a slovenská playmate a přítelkyně nejlepšího českého MMA bojovníka Karlose Terminátora Vémoly, která se věnuje fotomodelingu od svých třinácti let. „Karlos mě začal nahánět na Instagramu,“ vysvětluje uměle vylepšená kráska, jak začal její vztah s Karlosem, který na sociální síti objevil její fotografii. „Nakonec si mé srdce získal tím, že na to šel úplně jinak než ostatní. Byl velmi milý a příjemný. A navíc vytrvalý. Ačkoli jsem se s ním nechtěla potkat, nenechal se odradit.“ V raném mládí Lela trpěla traumatem, že má příliš malá prsa, a tak se rozhodla přírodě pomoci prostřednictvím plastických operací. „Byla jsem jediná ve třídě, která nenosila podprsenku, a kluci se mi posmívali, že mám místo prsou lentilky pod kobercem,“ vzpomíná dnes již se smíchem, ovšem současnou velikost svých ňader prozradit nechce, považuje to za své tajemství. Kromě zvětšení poprsí podstoupila také úpravu nosu a rtů. „Měla jsem trochu problémy s dýcháním, takže bylo potřeba upravit nosní přepážku, a když už jsem tam byla, doktor můj nosík doladil trochu i z estetického hlediska.“ Plastické operace vnímá jako zcela běžnou věc, která ženám toužícím po zdokonalování vizáže, dokáže pomoci. „Některé ženy dávají přednost přirozenosti a jiné se zase rády vylepšují. Dnešní ženy se nebojí experimentovat, a když jim to pomůže, aby se cítily lépe, proč si to nedopřát.“ Zápasy svého partnera pravidelně navštěvuje a podporuje ho. „Držíme společně diety, když potřebuje Karlos před zápasem shodit kila,“ popisuje modelka, která žije střídavě mezi Londýnem, Prahou a Bratislavou, kde má svou rodinu a přátele.


Posledním hostem talkshow z metropole nad Temží bude mladá vědkyně, absolventka Farmaceutické fakulty Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně, Zuzana Holubcová, která pracovala čtyři roky v prestižní laboratoři MRC Laboratory of Molecular Biology v Cambridge a jejíž práci v oblasti reprodukční medicíny ocenila sama britská královna. „Moje práce v Camridge v laboratoři, které se přezdívá továrna na Nobelovy ceny, se soustředila na vajíčka a jejich vývoj.“ Kromě toho byla Zuzana v Česku oceněna Nadačním fondem Neuron a získala milion korun na další výzkum. „Zkoumala jsem, co se děje ve vajíčku předtím, než je vůbec oplození schopné,“ vysvětluje s tím, že primárně byl tedy výzkum zaměřený na to, co se děje uvnitř. To se totiž dosud nevědělo. Výzkum probíhal ve spolupráci s nejstarší klinikou asistované reprodukce, Bourn Hall Clinic. „Pomocí konfokálního mikroskopu speciálně upraveného pro dlouhodobé pozorování živých buněk jsem 24 až 48 hodin filmovala, co se děje uvnitř darovaných lidských vajíček během jejich zracího vývoje,“ popisuje odbornice „Možná vás to překvapí, ale lidské vajíčko je největší lidská buňka a lze ji vidět dokonce i okem.“ Jaký byl výsledek pozorování? A k čemu je to dobré? Na čem pracuje expertka nyní? A co je nového ve světě spermií? To a mnohem více se dozvíte v dalším dílu oblíbeného pořadu Show Jana Krause již ve středu večer na Primě!


Bavte se premiérově!


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 20. března ve 21.35 hod. hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.03.2019 • Kdo bude nový Ámos sympaťák? Na webu Déčka končí hlasování již za devět dnů
19.03.2019 • Najväčší Slovák: StredajšÍ dokument a diskusia budú patriť M. R. Štefánikovi
18.03.2019 • Sledování Skylink Live TV se nezapočítává do mobilního datového paušálu
18.03.2019 • RTVS vo filmovom klube predstaví tvorbu Jacquesa Tatiho
15.03.2019 • Spravodajstvo RTVS prinesie bohatý volebný program
14.03.2019 • Radio_Head Awards už tento piatok

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist