Nové seriály na AXN
Autor: PR Press 2Media , e-mail: info@axntv.cz Přidané: 11.03.2008


Fandové seriálu Ztraceni se mohou od dubna těšit na 4. řadu, kterou jako první v republice odvysílá satelitní a kabelový kanál AXN.


Ztraceni IV.
Poté, co se zaoceánský let č. 815 zřítil na ostrově v Pacifiku, byli trosečníci nuceni sebrat v zájmu vlastního přežití všechny síly. Brzy přijdou na to, že je ostrov obestřen mnoha tajemstvími, včetně silného vytí záhadné nestvůry, tajné skupiny známé jako „Ti druzí” a … poklopem. Kamarádi, nepřátelé i cizinci se musí spojit do jedné skupiny, v rámci které budou moci společně bojovat za svůj život v tomhle drsném a nepřátelském prostředí.
Jak se ale budou moci záhy přesvědčit, nebezpečí a tajemno na ně číhá za každým rohem a dokonce i ti, kteří vypadali, že se jim dá věřit, se můžou obrátit proti nim. Dokonce i naši hrdinové mají svá tajemství. Ztraceni jsou zpět a s nimi i další napínavé momenty, které nenechají nikoho klidně spát.
Vysílání: od 6. dubna každou neděli ve 21:05 hod.

Dr. House II.
Dr. House (Hugh Laurie) rozhodně není typem běžného, chápajícího lékaře, kterému se může každý s pocitem úlevy svěřit se svou bolestí. V jeho očích jsou totiž všichni pacienti lháři a simulanti s jediným cílem – udělat mu ze života peklo. Proto se seč může snaží vyvarovat kontaktu s nimi a potkává je, jen když není jiného zbytí. Přesto je Dr. House velice svědomitý lékař, který se potýká s nejrůznějšími chorobami. A když má šťastnou ruku – a tu on má často, pacient je rázem vyléčen, což je však často jen průvodní efekt.
Vysílání: od 9. dubna každé pondělí, středu a pátek ve 22:00 hod.

The Amazing Race IX.
To nejlepší z nabídky reality show je zpátky! Spolu se svými dvanácti týmy sestávajících ze dvou členů, kteří jedou závod po celém světě a snaží se nevypadnout. Na všech zastávkách bude muset každý z týmů obstát v řadě problémů – některé z nich jsou psychického, jiné zase fyzického rázu – a pouze když budou všechny z nich splněny, bude jim odhalen další z cílů.
Cestují po pěti kontinentech, 10 zemích a mají za sebou více než 59.000 mil. Nejopožděnější týmy budou postupně ze soutěže vyřazovány. Naopak ten, který se dostane do úplného cíle jako první, vyhraje milion dolarů.
Vysílání: dva díly za sebou od 5. dubna každou sobotu v 16:00 hod.

Pacovo mužstvo II.
V čele chaotické skupiny stojí šéfinspektor Miranda (Paco). Dobrý chlápek, který je však neschopný vyřešit jakoukoli krizi. Pohledný Lucas by se také mohl stát dobrým policajtem, kdyby se mu však nepříčilo napodobovat své policajtské kolegy z filmů. Dobře živený a pomalý Mariano zase neustále teskní po své přítelkyni Ines, která ho nechala před dvěma lety. (Prostě nějak nepřekousla, že jí žárlivý Mariano strčil do kabelky GPS vyhledávač). Trojice blbečků je prostě k pomilování – jen si neměla zvolit tuhle profesi, když je vyděsí i pohled na trochu většího psa. Ale rychle se učí!
Vysílání: od 26. dubna každou sobotu v 18:30 hod.


Oficiální stránka AXN: www.axntv.cz.


Naďa Machková a Pavlína Fechterová, 2media.cz, s.r.o., Mediální servis HBO



Doplnění redakce satCentrum:

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (zde v současné době zatím jen pro slovenské abonenty). Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Scifi a AXN Crime včetně podrobných popisů (Synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2700/nove-serialy-na-axn/