Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 14:10:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Jedinečná ponuka pre zákazníkov freeSAT-u: týždeň voľného vysielania HBO 3 ponúkne všetkých 7 sérií Hry o tróny

  Autor: freeSAT/mediamedia , e-mail: info@sk.freesattv.tv Přidané: 05.04.2019


Po prvý raz budú mať diváci možnosť sledovať voľné vysielanie HBO 3 počas celého týždňa. Od 8. do 14. apríla si na svoje prídu najmä fanúšikovia seriálov. Priaznivci Hry o tróny sa môžu naplno ponoriť do príbehu, kde si počas voľného vysielania môžu pozrieť všetkých doterajších sedem sérií, po ktorých bude od 15. apríla nasledovať dlho očakávané vyvrcholenie v poslednej sérii.


Všetci zákazníci freeSAT-u si vďaka voľnému vysielaniu HBO 3 budú môcť v týždni od 8. do 14. apríla pozrieť mnohé zo svojich obľúbených seriálov. HBO po prvý raz umožní bezplatné sledovanie po celý týždeň, čo je skvelá príležitosť pre divákov, ktorým ušli niektoré epizódy obľúbených seriálov alebo chcú objavovať nové.

Už sa neviete dočkať 15. apríla, aby ste si pozreli poslednú sériu jedného z najpopulárnejších seriálov všetkých čias? Prišiel čas vychutnať si detaily predchádzajúcich siedmich sérií. Epická fantasy Hra o tróny (Game of Thrones) sleduje osudy kráľov a kráľovien, rytierov a zradcov, klamárov a šľachticov. Všetkých sedem kráľovstiev Západozemia - intrigánsky juh, divý východ a ľadový sever, hraničiaci s ochranným Múrom - je ohrozených bojom mocných rodov o nadvládu nad celou ríšou.

Krvavá bitka o Železný trón bude mať nepredvídateľné a ďalekosiahle dôsledky. Každý deň počas voľného vysielania HBO 3 odvysiela jednu sériu seriálu so začiatkom o 14. hodine. Od 15. apríla potom Hra o tróny pokračuje úplne novou, ôsmou sériou.

Okrem ikonického seriálu Hra o tróny sa diváci môžu zahĺbiť aj do kriminálneho žánru a pozrieť si dramatickú minisériu Pustina. Keď sa starostka severočeskej dediny Hana Sikorová ocitne na vrchole svojho boja proti veľkej ťažobnej spoločnosti, ponúkajúcej obyvateľom vysoké odstupné výmenou za opustenie ich domov, postavených na ložiskách hnedého uhlia, zmizne jej 14-ročná dcéra Míša. Pátranie po dcére Hanu po rokoch mierumilovného spolužitia s ostatnými privedie k pochybnostiam o celej komunite, ktorá sa pod vplyvom udalostí začne rozpadať a ukazovať svoju pravú tvár. Objasňovanie záhady vo viacerých prelínajúcich sa dejových líniách graduje až do nečakaného rozuzlenia. Všetkých 8 epizód Pustiny HBO 3 odvysiela v nedeľu, 14. apríla, od 21:30.

Záhadné úmrtia, strach, odhodlanie a osobné záujmy - to všetko je spoločným menovateľom Mamonu, českej verzie úspešného nórskeho formátu. Táto kriminálna dráma, plná zdanlivo nesúvisiacich udalostí rozohraných rozporuplnými postavami, odráža ekonomickú, politickú a sociálnu realitu ostatného štvrťstoročia. Privatizácia, korupcia a tunelovanie sú v hlavnej roli dynamického príbehu plného vierohodných vyšetrovacích postupov, morálnych dilem, obetovania, strachu, napätia a nebezpečenstva, ktoré hrozí každému, kto sa vo vybranej spoločnosti správa akoby nemal čo stratiť. Na obrazovkách v pondelok 8. apríla o 23:30.

Čierna komédia Barry rozpráva príbeh nájomného zabijaka, ktorému sa počas vražednej misie zapáči herectvo. Zaľúbi sa do kolegyne z hodín herectva a chce začať nový život. Dokáže nájsť rovnováhu medzi týmito odlišnými svetmi? Diváci to môžu zistiť už vo štvrtok 11. apríla od 10:05.

V sobotu 13. apríla o 23:20 HBO 3 odvysiela drámu od Oscarom ovenčeného režiséra Danisa Tanoviča Úspech. Tých, ktorí uprednostňujú komédie, v utorok o 8:05 pobaví Dwayne "The Rock" Johnson v Hráčoch (Ballers) alebo si môžu vybrať Rozvod (Divorce) so Sarah Jessicou Parkerovou a Thomasom Hadenom Churchom v nedeľu 14. apríla o 6:45.

Počas voľného vysielania sa diváci freeSAT-u môžu na HBO 3 tešiť na mnoho populárnych filmov a seriálov. Kanál nájdu na pozícii 105.

Zoznam všetkých kanálov ako aj novinky a informácie sú k dispozícii na sk.freesattv.tv alebo na facebookovej stránke freeSAT-u.


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení. UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc.


Bratislava, 5. apríla 2019, Miloslav Surgoš, PR Manager, mediamedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.04.2019 • Populární historická sága POLDARK pokračuje třetí sérii na Epic Drama!
07.04.2019 • Nová řada populárního pořadu Držte krok s Kardashians již tuto neděli na stanici E!
07.04.2019 • Nenechte si ujít: Rozmanitost a krása vměstnaná do malé krajiny – Divoké Švýcarsko na Viasat Nature
01.04.2019 • Prima ZOOM se nebojí ve 14. týdnu vyrazit do světa
29.03.2019 • Arena Sport prinesie víkend bohatý na mimoriadne športové prenosy aj s Hamšíkom naživo
29.03.2019 • Wagnerova opera Valkýra v předposledním satelitním přenosu sezóny MET: Live in HD v sobotu 30. března

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist