Nenechte si ujít: Rozmanitost a krása vměstnaná do malé krajiny – Divoké Švýcarsko na Viasat Nature
Autor: CHILLICOM/Viasat Nature , e-mail: info@viasatnature.cz Přidané: 07.04.2019

Mnozí si spojují Švýcarsko zejména se silnou ekonomikou, vysokým životným standardem a nejnižší kriminalitou v Evropě. Bohatá krajina krčící se v srdci Evropy navzdory své malé rozloze nabízí neskuteční přírodní krásy a úkazy.


Mohutné Alpy, jejichž štíty můžete obdivovat v bezpečné vzdálenosti z údolí či během letu letadlem, vodopády, které svým hukotem rozezvučí okolí vždy s příchodem jara, husté lesy či ledovcové jezera, na kterých se okolní scenérie odráží jako v zrcadle, vytvářejí jeden úžasný rozmanitý přírodní komplex. Švýcarsko je doslova místem mnoha divokých tváří. Pobyt v této krajině si do sytosti mohou vychutnat nejen aktívní dovolenkáři, ale i lidé preferující relaxaci a poznávání místní kultury.

Nejnovější dokument od Viasat Nature, Divoké Švýcarsko vám umožní vychutnat si kouzlo této jedinečné krajiny a skrze obrazovky poznat jej zajímavé zákoutí, které nabízí. V premiéře už 7. dubna v 13:40 na Viasat Nature.

Navštivte stránky wwww.viasatnature.cz a Facebook: Viasat Nature CZ!


Karel Kapinus, Managing Director, CHILLICOM

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27032/nenechte-si-ujit-rozmanitost-a-krasa-vmestnana-do-male-krajiny-divoke-svycarsko-na-viasat-nature/