Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 11:15:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nová řada populárního pořadu Držte krok s Kardashians již tuto neděli na stanici E!

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 07.04.2019


Mega hit stanice E!, Držte krok s Kardashians, přichází na obrazovky v nové 16. řadě již tuto neděli 7. dubna ve 21.00 hodin. Stále se rozrůstající rodina Kardashianových čelí neustálým výzvám. Nová řada je věnována nejmenším členům rodiny, mezi které brzy přibude i 4. dítě Kim a Kanye Westa, které jim opět odnosí náhradní matka.


16. řada Držte krok s Kardashians od neděle 7. 4. ve 21.00 hod. na E!

Své podnikatelské úspěchy a záměry také blíže představí jednotliví členové rodiny – Kendall, Kylie či Kourtney, která na prahu životního jubilea bilancuje svůj dosavadní způsob života. Khloé naopak řeší velmi citlivý zásah ve svém partnerském životě, který ji uštědřil její partner Tristan.

Kylie má své podnikání plně pod kontrolou, přesto si vždy najde čas na ostatní členy rodiny, jako např. pro neteř Dream a její pohádkovou narozeninovou party.
Kendall se ocitá v nepříjemné situaci, když se rodiny dotknou rozsáhlé, všeničící požáry v Kalifornii. Po všech prožitých peripetiích se rodina rozhodne odletět načerpat novou energii a klid na Bali.

Vztahy v rodině opět čekají těžké životní zkoušky, přes rozdílné názory se však opět ukazuje, že rodina je nejsilnější, když drží pohromadě.

Producentem seriálu Držte krok s Kardashian je Ryan Seacrest ze společnosti Productions and Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je také Executive Producent ve společnosti Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins a FarnazFarjam-Chazan jsou Executive Producenti ve společnosti Bunim/Murray, stejně tak jako Kris Jenner, KourtneyKardashian, Kim Kardashian West a Khloé Kardashian.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Martina Zvířecí, Manažerka distribuce, TV Consulting - zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.04.2019 • Populární historická sága POLDARK pokračuje třetí sérii na Epic Drama!
07.04.2019 • Nenechte si ujít: Rozmanitost a krása vměstnaná do malé krajiny – Divoké Švýcarsko na Viasat Nature
05.04.2019 • Jedinečná ponuka pre zákazníkov freeSAT-u: týždeň voľného vysielania HBO 3 ponúkne všetkých 7 sérií Hry o tróny
01.04.2019 • Prima ZOOM se nebojí ve 14. týdnu vyrazit do světa
29.03.2019 • Arena Sport prinesie víkend bohatý na mimoriadne športové prenosy aj s Hamšíkom naživo
29.03.2019 • Wagnerova opera Valkýra v předposledním satelitním přenosu sezóny MET: Live in HD v sobotu 30. března

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist