Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 02:30:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Africké hvězdy toto léto na stanicích Sport1 a Sport2, odvysílají mistrovství Afriky – Africký pohár národů

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 01.05.2019


Stanice Sport1 a Sport2 nabídnou letos v létě turnaj plný hvězd světového fotbalu, Africký pohár národů, který se uskuteční v Egyptě. Všechny duely mistrovství tohoto kontinentu odvysílají stanice v přímých přenosech mezi 21. červnem a 19. červencem. Diváci budou moci kromě hvězd jako Rijád Mahriz, Hakim Ziyech, Sadio Mané nebo Mohamed Salah sledovat i zástupce tuzemské Fortuna ligy Simona Deliho a Michaela Ngadeua z pražské Slavie.


Celkem stanice Sport1 a Sport2 odvysílají všech 34 utkání. A hned první nabídne atraktivní souboj mezi domácím Egyptem a Zimbabwe na káhirském mezinárodním stadionu pro 74 tisíc fanoušků, kde celý turnaj také vyvrcholí. Atraktivním zpestřením pro diváky bude i přítomnost videorozhodčího ve vyřazovacích bojích.

Herní systém je podobný tomu, který fanoušci zažili na posledním mistrovství Evropy. Dvacet čtyři týmů, které se kvalifikovaly na závěrečný turnaj, je rozděleno do šesti skupin po čtyřech. Z nich postupují vždy dva nejlepší a čtyři nejúspěšnější celky ze třetích míst do osmifinále. Zbytek turnaje pak probíhá standardním formátem od osmifinále až po závěrečné finále.

Diváky bude dozajista zajímat, jak si na turnaji povede megastar Liverpoolu Mohamed Salah. Zda dotáhne svůj Egypt, který je i favoritem na celkový triumf, až na vrchol. Už základní skupina také nabídne pikantní souboj Alžířana Rijáda Mahrize z hvězdami nabitého Manchesteru City se Senegalcem Sadio Maném, spoluhráčem Salaha z Liverpoolu. Maroko zase bude spoléhat na Hakima Ziyecha, který letos spolu s dalšími mladíky z Ajaxu Amsterdam došel až do semifinále Ligy mistrů.

Ale i čeští fanoušci, obzvlášť ti slávističtí, budou mít důvod, proč sledovat Africký pohár národů. Představí se na něm totiž jejich stoperské duo Simon Deli a Michael Ngadeu. První jmenovaný bude patřit k oporám Pobřeží slonoviny, ten druhý pak bude tvrdit muziku v obraně Kamerunu a určitě bude spolu se spoluhráči usilovat o obhajobu titulu z roku 2017.

Africký pohár národů startuje na stanicích Sport1 a Sport2 21. června pod dohledem osvědčených komentátorů Michala Micky, Ondřeje Voršilky, Aleše Svobody, Zdeňka Roma a Mirka Duška.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:¨

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central and Northern Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.05.2019 • CS film: Den s Karlem Kachyňou
30.04.2019 • Britský humor s brexitem nezmizí- Prima Comedy Central má pro vás rovnou dvojitou dávku
26.04.2019 • Česká premiéra seriálu Vítejte ve Švédsku exkluzivně na programu Skylink 7
26.04.2019 • Nenechte si ujít: seriál Australští lovci humrů na Viasat Explore!
20.04.2019 • 24 hodin Le Mans motocyklů
18.04.2019 • Eurosport: Snooker zažije další mistrovství světa

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist