Víťazný návrat obľúbenej Chart Show, konkurencia výrazne zaostala
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 03.05.2019
Najväčšie slovenské diskotékové hity z 90-tych rokov vyniesli Chart Show na prvé miesto v stredajšom rebríčku sledovanosti, s tesným odstupom nasledovala relácia Počasie. Obľúbená hudobno-zábavná relácia Chart Show sa v sviatočnú stredu, 1. mája 2019, úspešne vrátila na obrazovky televízie Markíza. Divákom sa predstavila s novými atraktívnymi hosťami, jedinečnými hudobnými vystúpeniami a rebríčkom tých najlepších slovenských diskotékových hitov z 90-tych rokov.


Premiérová epizóda dosiahla v strategickej cieľovej skupine 12-54 nadpriemerný rating 8,2 % aj trhový podiel 24,0 %, a v čase vysielania výrazne porazila programy konkurencie. Film Trollovia zaznamenal na TV Joj v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 16,9 % a finálový priamy prenos ankety Najväčší Slovák na Jednotke RTVS trhový podiel 6,9 %.

Večer plný príjemnej hudobnej nostalgie a skvelej zábavy s moderátorkou Adelou Vinczeovou, hudobným expertom Jurajom Čurným a hosťami Petrom Marcinom, Lenkou Vavrinčíkovou a Miňom Kerešom si vychutnalo celkovo 383-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Druhým najsledovanejším programom dňa bola v stredu v cieľovej skupine 12-54 relácia Počasie s ratingom 8,2 % a trhovým podielom 24,2 %. Aktuálne informácie o počasí si nenechalo ujsť celkovo 491-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto) bola v stredu v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 silným trhovým lídrom celodenne (share 27,0 %) aj v prime-time 19:00-23:00 (share 30,6 %).

(Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Zdroj dát: PMT/KANTAR MEDIA)


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27098/vitazny-navrat-oblubenej-chart-show-konkurencia-vyrazne-zaostala/