Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 02:08:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Tenisté ladí formu na Roland Garros. Sledujte turnaj z Říma na DIGI TV

  Autor: DIGI TV/PP Partners , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 15.05.2019


Vyvrcholení antukové části tenisové sezony se blíží. Na Roland Garros se vrací také český daviscupový šampion Radek Štěpánek, který bude pomáhat bulharskému hráči Grigoru Dimitrovovi. Vzájemnou spolupráci si vyzkouší v Římě, kde odstartoval další podnik ATP nejvyšší kategorie Masters 1000. Generálku na pařížský grandslam můžete sledovat prostřednictvím DIGI TV.


Štěpánek se po skončení aktivní kariéry stal na čas součástí trenérského štábu světové jedničky Novaka Djokoviče, který opět tvrdě a nekompromisně vládne tenisové říši. Srb o víkendu oslavil 33. titul na „tisícovkových“ turnajích a vyrovnal rekord Španěla Rafaela Nadala. Finálová výhra 6:3, 6:4 nad talentovaným Stefanosem Tsitsipasem z Řecka navíc byla jubilejním 200. vítězstvím nad soupeři z Top 10. „Je to důležité pro mé sebevědomí. Po Austrálii jsem nehrál nejlépe, cítil jsem, že musím přidat,“ prohlásil šampion Djokovič, který patří mezi hlavní taháky turnaje Internazionali BNL d'Italia v Římě.

DIGI Sport 3 HD vysílá přímé přenosy z celého turnaje. Na prestižním klání v italském hlavním městě se poprvé od roku 2016 představí legendární Švýcar Roger Federer. Kromě zdejšího čtyřnásobného vítěze Djokoviče nechybí ani obhájce titulu Nadal ani předloňský šampion Alexander Zverev z Německa. Ale čeští tenisoví fanoušci jsou zvědaví, jak si povede někdejší světová trojka Dimitrov (momentálně 48. hráč žebříčku ATP). Jeho tréninky na středeční 1. kolo bedlivě sleduje čtyřicetiletý Štěpánek. „Dohodli jsme se, že absolvujeme společnou přípravu na French Open. Dále nic neplánujeme, pak si v Paříži povíme, co bude dál. Teď je naším hlavním úkolem zvyknout si na sebe na kurtu i mimo něj a co nejrychleji se dobře poznat,“ uvedl Štěpánek o koučování bulharské hvězdy.

Kanál DIGI Sport 3 HD vysílá každý všední den od 11 hodin tenisové duely z areálu Foro Italico. Finále mužské dvouhry je na programu v neděli od 16 hodin.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Aneta Havlová, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.05.2019 • Giro d´Italia na Eurosportu
14.05.2019 • Lake Malawi finišují v Tel Avivu přípravy na své vystoupení na Eurovizi
12.05.2019 • Ta nejkrásnější příroda na Prima ZOOM ve 20. týdnu
09.05.2019 • Okolo Kalifornie - rekordman Peter Sagan jede domů
07.05.2019 • Čtyřiasedmdesátý světový hokejový turnaj pro diváky ČT: startuje mistrovství světa
03.05.2019 • Berdych s divokou kartou a volný trůn antukového krále - sledujte na DIGI TV prestižní tenisový turnaj ATP ve španělském Madridu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist