TV Markíza: Na telo s Andrejom Hrnčiarom a Ľubomírom Galkom
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 18.05.2019
Vo vládnej koalícii sa dejú nevídané veci: predseda SNS Andrej Danko vyzval koaličnú poslankyňu a šéfku zahraničného výboru, aby opustila koalíciu, ak v nej byť nechce. Premiér a podpredseda Smeru Peter Pellegrini adresoval podobný odkaz rovno svojmu straníckemu kolegovi. Šéfovi európskeho výboru povedal, aby zvážil svoje pôsobenie v tomto výbore, čím mu vytkol jeho útočné statusy voči Európskej únii.


Aká je atmosféra v koalícii a bude vládna väčšina vedieť na júnovej schôdzi parlamentu presadiť ambiciózne sociálne opatrenia? Aj to sa bude moderátor relácie Na telo Michal Kovačič v nedeľu pýtať podpredsedu parlamentu Andreja Hrnčiara (Most-Híd) a podpredsedu SaS Ľubomíra Galka.

Obaja poslanci sú členmi výboru pre obranu a bezpečnosť, ktorý tento týždeň posudzoval ochranku pre expremiéra Robera Fica. Potrebuje bývalý predseda vlády štátnu ochranku? Ako vážne sú hrozby, s ktorými sa politici stretávajú?

Diváci sa budú môcť do nedeľnej relácie tradične zapojiť nielen hlasovaním v prospech hostí, ale aj vlastnými otázkami, ktoré budú môcť položiť na Facebooku.

Politickú diskusnú reláciu Na telo odvysiela televízia Markíza v nedeľu, 19. mája 2019, so začiatkom v tradičnom čase o 13:00.

TV upútavka: https://www.youtube.com/watch?v=s2pNSkWNlgc


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27131/tv-markiza-na-telo-s-andrejom-hrnciarom-a-lubomirom-galkom/