Víťaza prestížnej Ligy majstrov spoznajú naživo aj diváci TV Markíza
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 21.05.2019

Televízia Markíza prinesie divákom exkluzívny súboj o titul najprestížnejšej klubovej súťaže. Dlho očakávané finále Ligy majstrov UEFA, v ktorom sa stretnú dva anglické kluby Tottenham Hotspur a FC Liverpool, odvysiela v priamom prenose v sobotu, 1. júna 2019, so začiatkom o 20:30 hod.


"Veľmi nás teší, že môžeme aj našim divákom sprostredkovať tento výnimočný futbalový zážitok. Podarilo sa nám tiež získať vysielacie práva na atraktívne finále Superpohára UEFA, ktoré si diváci budú môcť vychutnať v polovici augusta na obrazovkách televízie Dajto," povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Finálový zápas Ligy majstrov UEFA sa tento rok vráti do španielskeho hlavného mesta Madrid, o slávnu trofej v najprestížnejšej európskej pohárovej súťaži sa bude premiérovo bojovať na nedávno zrekonštruovanom štadióne Wanda Metropolitano, ktorý pojme takmer 68 000 fanúšikov.

Priamy prenos bude komentovať Miroslav Špaček, moderátor Daniel Očenáš privíta v sprievodnom štúdiu hostí z radov zaujímavých futbalových osobností. Priamo v Madride bude natáčať vyslaný štáb na čele s redaktorom Františkom Kosečekom, ktorý zaznamená všetko zaujímavé z diania v zákulisí.

TV upútavka: https://www.youtube.com/watch?v=YkH0BxyHgS4


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 21. 5. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27139/vitaza-prestiznej-ligy-majstrov-spoznaju-nazivo-aj-divaci-tv-markiza/