Messi, Neymar, Suaréz a další hvězdy - O2 TV získala práva na turnaj Copa América
Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 22.05.2019
Velmi dobrá zpráva pro fotbalové fanoušky. Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal odvysílají všech 26 zápasů z jihoamerického šampionátu CONMEBOL Copa América, který se letos koná v Brazílii. Přímé přenosy startují 15. června utkáním domácích "Kanárků" s Bolívií, finále se pak odehraje na legendárním stadionu Maracaná 17. července. Televize O2 TV tak vedle kompletní FORTUNA:LIGY a Ligy mistrů doplňuje nabídku dalším atraktivním obsahem.


"Na Copa América se představí největší hvězdy světového fotbalu. Sledovat výkony Brazílie, Argentiny nebo obhájců z Chile bude pro české fanoušky velkým lákadlem. Navíc v době, kdy ve většině soutěží probíhá letní pauza. Odvysíláme kompletní turnaj, včetně semifinále a finále, celkem 26 přímých přenosů. V případě nočních vysílacích časů je naší unikátní výhodou multidimenze, díky které si každý může přehrát jakýkoliv zápas až sedm dní zpětně," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Na 46. ročníku populárního šampionátu si zahraje celkem dvanáct týmů, tradiční desítku států z Jižní Ameriky doplní pozvané reprezentace Japonska a Kataru. Mezi hostitelská města patří Rio de Janeiro, Sao Paulo, Belo Horizonte, Porto Alegre a Salvador. Zlaté medaile obhajuje výběr Chile, který triumfoval v roce 2015 a 2016.

Velkou motivaci uspět na mistrovství Jižní Ameriky má v domácím prostředí Brazílie, která naposledy ovládla šampionát před dvanácti lety. V nominaci trenéra Titeho nechybí taková jména jako Daniel Alves (PSG), Thiago Silva (PSG), Casemiro (Real Madrid), Coutinho (Barcelona), Gabriel Jesus (Manchester City) nebo nejdražší fotbalista planety Neymar (PSG).

Avšak i další reprezentační výběry přivezou opravdové superhvězdy. Například za Argentinu je v nominaci i Messi (Barcelona), Agüero (Manchester City) nebo Dybala z Juventusu. Uruguayci, kteří jsou s patnácti tituly nejúspěšnějším týmem turnaje, se budou zase spoléhat na Luise Suáreze z Barcelony, který by se měl stihnout uzdravit po operaci kolene.


Copa América 2019:

Skupina A: Brazílie, Bolívie, Venezuela, Peru
Skupina B: Argentina, Kolumbie, Paraguay, Katar
Skupina C: Uruguay, Ekvádor, Japonsko, Chile


O O2 TV

Počet zákazníků některého z tarifů služby O2 TV, která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. březnu 2019 celkem 361 tisíc. Možnost sledování kompletního programu O2 TV na počítači, v mobilu nebo v tabletu využívalo v prvním čtvrtletí 2019 pravidelně v průměru téměř 530 tisíc diváků, včetně zákazníků balíčku O2 TV Sport Pack. Na konci března 2019 tak O2 registrovalo již téměř 890 tisíc aktivních přístupů O2 TV. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27143/messi-neymar-suarez-a-dalsi-hvezdy-o2-tv-ziskala-prava-na-turnaj-copa-america/