MULTI Velikonoce s TT Kartou
Autor: PR Press TRADE and TECHNOLOGY, a.s. , e-mail: info@t-t.cz Přidané: 18.03.2008
V Praze 18. března 2008. Akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY, tradiční distributor přístupových karet pro příjem satelitních programů (TT Karet), umožní svým stálým věrným zákazníkům sledovat během Velikonoc o sedm televizních programů více.


Každá TT Karta o Velikonocích včetně balíčku MULTI

Programový balíček MULTI od akciové společnosti TRADE and TECHNOLOGY, poprvé představený 1. prosince 2007 si za uplynulou dobu našel velké množství příznivců. Protože jeho oblíbenost stále roste rozhodli jsme se tento balíček alespoň krátkodobě zpřístupnit všem uživatelům registrovaných TT Karet.

Všichni uživatelé TT Karet, kteří si ještě balíček MULTI nepředplatili budou mít po celý velikonoční víkend možnost posoudit hodnotu všech programů obsažených v produktu MULTI.


Balíček MULTI obsahuje sedm hodnotných televizních programů různých žánrů, které jsou svým zaměřením vhodné pro všechny členy typické domácnosti:

FILMBOX (filmy)
FILMBOX EXTRA (filmy)
Viasat Explorer (dokumenty, akce)
Viasat History (dokumenty, historie)
Galaxie sport (sport)
Jim Jam (dětské programy)
Spice (erotika)

Součásti akce je samozřejmě i přístup k neplaceným programům, které jsou běžně přístupné všem předplatitelům balíčku MULTI. Jedná se o programy TV Nova, Nova cinema, slovenské televize JEDNOTKA a DVOJKA a TV JOJ. Všem uživatelům TT Karet se tedy o velikonočním víkendu rozšíří možnost příjmu a sledování až o 12 programů.


Jak využít akční nabídky

Každý uživatel, který má registrovanou TT Kartu Standard nebo TT Kartu Sezóna obdrží automaticky přístup k balíčku MULTI tak, aby v období od 21. 3. 2008 do 24. 3. 2008 mohl sledovat programy balíčku MULTI.

Zdánlivě samozřejmou podmínkou pro příjem programů je jejich správné naladění. Programy z balíčku MULTI , základní placené nabídky akciové společnosti TRADE and TECHNOLOGY se na přijímačích naladí zadáním následujících technických parametrů:



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2715/multi-velikonoce-s-tt-kartou/