TV Markíza: Exkluzívne Na telo s novou prezidentkou Čaputovou a premiérom Pellegrinim
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 01.06.2019

Televízia Markíza v nedeľu prinesie diskusiu, akú diváci žiadnej televízie ešte vidieť nemohli. Moderátor Michal Kovačič privíta v štúdiu relácie Na telo dvoch exkluzívnych hostí, zvolenú prezidentku Zuzanu Čaputovú a predsedu vlády Petra Pellegriniho.


Diskutovať budú týždeň po eurovoľbách, ktoré rozbúrili hladinu v najsilnejšej vládnej strane. Čo na to hovorí Peter Pellegrini? Trúfol by si na predsednícku stoličku on? Alebo sa podľa neho žiadna vzbura v Smere nedeje a ozýva sa len pár nespokojných?

Zvolená prezidentka Zuzana Čaputová ocenila, že v eurovoľbách uspeli najmä proeurópski kandidáti. Ako sa pozerá na dopady hlasovania na domácu politickú scénu? A ako bude vyzerať jej spolupráca s predstaviteľmi vlády a koalície? Nebude preferovať opozičné subjekty a bude medzi ňou a koalíciou panovať prímerie?

Na to sa bude moderátor Michal Kovačič pýtať nielen novej hlavy štátu, ale aj premiéra.

Markíza okrem toho v relácii prinesie exkluzívny prieskum agentúry Focus, ktorá sa pýtala respondentov, koho by chceli vidieť v kresle predsedu vlády. Povzbudia výsledky opozíciu, alebo sú dobrou správou skôr pre koaličných politikov - a ktorých konkrétne?

Politickú diskusnú reláciu Na telo odvysiela televízia Markíza v nedeľu, 2. júna 2019, so začiatkom v tradičnom čase o 13:00.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27176/tv-markiza-exkluzivne-na-telo-s-novou-prezidentkou-caputovou-a-premierom-pellegrinim/