LIVE TV Portál od DIGI TV nově umožňuje i nahrávání pořadů
Autor: DIGI TV/PP Partners , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 02.06.2019
Český televizní operátor DIGI TV spustil v dubnu nový LIVE TV Portál na webovém rozhraní moje.digi2go.cz. Je určený pro všechny, kdo sledují televizi prostřednictvím prohlížeče ve svém počítači. Nově na LIVE TV Portálu přibyla i možnost nahrávání pořadů. Všichni zákazníci si mohou nahrát až třicet hodin libovolného programu na dobu třiceti dní stejně, jako umožňují set-top boxy u televizorů, mobilní aplikace, nebo aplikace pro Samsung TV.


„Na nové prostředí LIVE TV Portálu máme od zákazníků pozitivní odezvu. Oceňují jednoduché a intuitivní ovládání, zejména však novou možnost vyhledávat si pořady až sedm dní dopředu, najít si o nich informace i si například zhlédnout trailer filmu,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV, a doplňuje: „Možnost nahrávání pořadů jsme avizovali již při spuštění portálu v dubnu a jsme rádi, že se nám tuto funkcionalitu podařilo doplnit takto rychle.“

Nový LIVE TV Portál je založen na technologii HTML5, nahradil tak dřívější formát Flash Player, který v roce 2019 většina prohlížečů přestane podporovat. Mezi nové funkce přibylo kromě možnosti listovat v programech až sedm dní dopředu též vyhledávání pořadů, které v předešlé verzi nebylo k dispozici. Sedmidenní archiv zpětného zhlédnutí i další funkce z předešlého rozhraní samozřejmě zůstaly. Orientace v novém prostředí je více intuitivní, jednoduchá, přehledná a zákazníci si na ni podle zpětné vazby, kterou DIGI TV získává, rychle zvykli.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Aneta Havlová, Mediální zastoupení DIGI CZ, PP Partners Prague


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27179/live-tv-portal-od-digi-tv-nove-umoznuje-i-nahravani-poradu/