MULTI pro všechny
Autor: PR Press TRADE and TECHNOLOGY, a.s. , e-mail: info(zavináč)t-t.cz Přidané: 21.03.2008
21. března 2008. Akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY uvedla v prosinci loňského roku na trh nový balíček programů MULTI, který se od svého zavedení těší velkému zájmu uživatelů TT Karet. Vzhledem k velmi příznivé odezvě se firma rozhodla umožnit dostupnost programů balíčku MULTI i dalším uživatelům satelitní digitální televize.


Co to je MULTI?

MULTI je balíček sedmi atraktivních televizních programů různých žánrů:

Galaxie sport (sport)
Viasat Explorer (dokumenty, akce)
Viasat History (historie)
FILMBOX (filmy)
FILMBOX EXTRA (filmy)
Jim Jam (dětské programy)
Spice (erotika)

MULTI poskytuje optimální soubor televizních programů pro typickou rodinu, a to za cenu 7 Kč denně. Měsíční předplatné balíčku MULTI činí 222,- Kč, roční předplatné s výhodnou slevou pouze 2 392,- Kč (vč. DPH).

Každý předplatitel MULTI získává zároveň přístup k úplné nabídce neplacených programů TRADE and TECHNOLOGY, tj. ČT1, ČT2, ČT4 SPORT, ČT24, TV Nova, Prima TV, Nova Cinema, STV Jednotka, STV Dvojka, TV JOJ (v testovacím režimu), TA3, TV Noe, Óčko atd.


Jak získat získat MULTI, když mám satelitní přijímač i TT Kartu?

MULTI mohou získat všichni uživatelé registrovaných TT Karet Standard i TT Karet Sezóna, a to bez jakékoli administrativy. Stačí pouze uhradit předplatné dle ceníku a všechny programy balíčku MULTI budou automaticky během několika dní po odeslání platby aktivovány.


Jak získat MULTI, když mám satelitní přijímač, ale nemám TT Kartu?

Až dosud si mohli balíček MULTI předplatit pouze uživatelé registrovaných TT Karet. Nyní se tato možnost otevírá majitelům jakýchkoli přístupových karet pro satelitní příjem, které umožňují sledování programu České televize ČT1.

Technickou podmínku pro využívání TT Karty je vlastnictví satelitního digitálního přijímače s dekodérem CryptoWorksTM a nasměrování satelitní antény na pozici 23,5° východně. Majitelé přijímačů bez dekodéru CryptoWorksTM se mohou poradit o možnosti rozšíření svého satelitního přijímače o dekódovací modul v jakékoli odborné prodejně satelitní techniky.


Technické parametry pro příjem programové nabídky TRADE and TECHNOLOGY:

Družice: ASTRA 1E
Pozice: 23,5°východně
Platforma: CS Link
Kmitočet: 11 992 MHz
Polarizace: Horizontální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 27 500 kS/s

Družice: ASTRA 3A
Pozice: 23,5°východně
Platforma: CS Link
Kmitočet: 12 525 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 27 500 kS/s

Družice: ASTRA 3A
Pozice: 23,5°východně
Platforma: Sky Link
Kmitočet: 12 565 MHz
Polarizace: Horizontální
FEC: 2/3
Symbolová rychlost: 27 500 kS/s


Co získají majitelé jiných přístupových karet?

Pokud majitel jakékoli, tedy i neoficiální, aktivní přístupové karty pro satelitní příjem, která umožňuje sledování programu České televize ČT1, zaplatí roční předplatné balíčku MULTI, získá výměnou za svou původní kartu bezplatně novou TT Kartu Standard pro příjem programů ze satelitu ASTRA 23,5°.

Kromě ročního příjmu balíčku MULTI bude moci bez časového omezení a bez dalších poplatků přijímat i všechny kódované i nekódované neplacené programy z nabídky TRADE and TECHNOLOGY.
Aktuální nabídka neplacených programů je uvedena na www.t-t.cz .


Jak postupovat?

Na e-shopu firmy TRADE and TECHNOLOGY (www.t-t.cz) najdete položku „MULTI výměna“ v ceně 2 392,- Kč vč. DPH. Tato ceníková položka je určena právě pro zájemce o MULTI z řad majitelů jiných přístupových karet.

Zájemce o MULTI si přes e-shop objedná položku „MULTI výměna“. Nová TT Karta Standard mu bude zaslána obratem poštou na dobírku. TT Karta je po vložení do přijímače plně aktivní, avšak je třeba ji v co nejkratším termínu zaregistrovat (nejlépe elektronicky přes www.t-t.cz) nebo poštou zasláním formuláře, který je součástí balení karty. Registrace je bezplatná.

Do 30 dnů od získání nové TT Karty je třeba zaslat původní přístupovou kartu na adresu TRADE and TECHNOLOGY. Po doručení původní karty bude na nové TT Kartě aktivováno roční předplatné balíčku MULTI.

Pokud ve stanovené lhůtě neobdrží TRADE and TECHNOLOGY původní kartu nebo pokud se prokáže, že se jedná o kartu vadnou nebo neaktivní nebo je zřejmé, že odesílatel karty není jejím majitelem, skončí příjem balíčku MULTI po dvou měsících od registrace nové TT Karty. Samotná TT Karta však i poté zůstává plně aktivní. Nový uživatel tedy o své peníze nepřijde, balíček MULTI však bude na jeho kartě aktivní pouze dva měsíce.

Tato akce pro majitele jiných přístupových karet platí do konce dubna 2008.


PR Press TRADE and TECHNOLOGY, a.s., 21. 3. 2008

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2719/multi-pro-vsechny/