TV Markíza prinesie naživo inauguráciu prezidentky Zuzany Čaputovej
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 11.06.2019
Prvýkrát v histórii Slovenska prichádza do funkcie prezidenta žena a diváci televízie Markíza budú pri tom. V sobotu, 15. júna 2019, so začiatkom o 11:00 odštartuje na obrazovkách najsledovanejšej slovenskej televízie priamy prenos slávnostnej inaugurácie doposiaľ najmladšej hlavy štátu – Zuzany Čaputovej.


Mimoriadnou dva a pol hodinovou reláciou s názvom Inaugurácia prezidentky bude sprevádzať Zlatica Švajdová Puškárová. "Diváci sa môžu tešiť na skutočne bohatý program, celé dianie od zloženia prezidentského sľubu, cez prehliadku čestnej stráže, až po prechod prezidentky bratislavským Starým Mestom, budú v našom štúdiu komentovať naslovovzatí odborníci – expert na etiketu Ladislav Špaček, znalkyňa protokolu Katarína Diková Strýčková a sociológ agentúry Focus Martin Slosiarik," priblížil riaditeľ spravodajstva a publicistiky TV Markíza Henrich Krejča.

Relácia divákom sprostredkuje aj ďalšie zaujímavé fázy tejto slávnostnej udalosti, ako napríklad príchod hostí do dejiska slávnostnej ceremónie v bratislavskej Redute.

Miesto diania budú podrobne monitorovať aj štáby spravodajstva, so živými vstupmi sa v relácii prihlásia moderátor Viktor Vincze a redaktorka Martina Töröková. Súhrn toho najzaujímavejšieho si diváci budú môcť pozrieť aj vo večerných Televíznych novinách a priebežne tiež na spravodajskom portáli TVnoviny.sk

TV upútavka: https://www.youtube.com/watch?v=j2sv6iTyltg


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27196/tv-markiza-prinesie-nazivo-inauguraciu-prezidentky-zuzany-caputovej/