freeSAT okorení leto kulinárskymi šou: ponúka dvojtýždňové voľné vysielanie Food Network
Autor: mediamedia/freeSAT , e-mail: info@sk.freesattv.tv Přidané: 12.06.2019
Jún bude mesiacom varenia, plným čerstvého jedla, chutných receptov i kuchárskych súťaží. Všetci zákazníci freeSAT-u bez ohľadu na predplatený balíček sa môžu tešiť na dvojtýždňové voľné vysielanie kanálu Food Network. S populárnym kanálom o jedle prichádza čas na úplne nové recepty a objavovanie kuchýň sveta.


Skvelá správa pre všetkých milovníkov jedla - freeSAT medzi 11. a 26. júnom ponúkne voľné vysielanie kanálu Food Network. Všetci zákazníci freeSAT-u si tak môžu vychutnať kuchárske šou, ktoré predstavia čerstvé a zdravé recepty a ponúknu vzrušujúce kuchárske súťaže s najžiadanejšími kulinárskymi expertmi či šéfkuchármi pojazdných reštaurácií.

Každý utorok sa diváci môžu tešiť na vzrušujúci program Elitné sústa (Bite club). Známy televízny kuchár a moderátor Tyler Florence doňho pozval najtalentovanejších šéfkuchárov New Yorku a nechal ich medzi sebou súťažiť v kuchyni reštaurácie, v ktorej dovtedy ešte nikdy nevarili. Dvaja z nich vždy pripravujú jedlo, zvyšní traja hodnotia. Súťažiaci kuchári môžu použiť svoje tajné prísady i čokoľvek, čo nájdu v kuchyni. Rivalita piatich najžiadanejších šéfkuchárov sľubuje nemilosrdné súboje, napätie i patriotickú hrdosť - to všetko, aby jeden z nich získal titul miestneho šampióna. Kto bude majstrom? Diváci to môžu zistiť každý utorok od 19:50 na Food Network.

Keďže kuchárske súťaže sú stále populárnejšie, Food Network prináša na obrazovky ďalší program tohto typu - Veľkú súťaž pojazdných reštaurácií (The Great Food Truck Race). Deviata sezóna sa bude tentoraz konať na Divokom západe. Sedem tímov pojazdných reštaurácií spoločne zamieri za najväčším dobrodružstvom, aké kedy zažili. Ako skutoční priekopníci sa učia pracovať s prísadami z celého sveta a musia prekonať množstvo výziev, ktoré otestujú ich kulinárske schopnosti. Každý deň prejdú púšťou do jedného z miest, kde na nich čakajú nové úlohy, počas ktorých pripravujú neuveriteľné jedlá a snažia sa prekonať svojich súperov. Dva najlepšie tímy sa potom postavia proti sebe o výhru 50-tisíc dolárov. Diváci sa môžu pripraviť na obrovskú porciu vzrušenia každý pondelok od 19:50 na Food Network.

Okrem voľného vysielania Food Network uspokojí všetkých fanúšikov dobrého jedla i TV Paprika, ktorú môžu sledovať zákazníci s predplateným balíkom freeSAT medium HD. Prinesie im napríklad šou Dolce Napoli s Davidom Roccom. Známy šéfkuchár ich vezme do talianskeho Neapola, kde sa zrodila pizza i espresso, ktoré obohatili už i tak špeciálnu kuchyňu tohto mesta. David Rocco odhaľuje skryté gastronomické poklady každý víkend od 17:40 v dvoch epizódach za sebou na TV Paprika.

Tým, ktorí sa chcú naučiť nové recepty a zlepšiť vedomosti o zdravom jedle, sa oplatí naladiť šou šéfkuchára Pepeho. Peter Šiška, prezývaný Pepe, verí, že dobré jedlo nemusí byť vôbec zložité. Navariť si ho podľa jeho receptov môže naozaj každý so zaručeným úspechom. Diváci sa môžu tešiť na Pepeho zdravú kuchyňu každý deň od 17:40 na TV Paprika.


Diváci so satelitnými prijímačmi, poskytnutými freeSAT-om, nájdu Food Network na pozíci 53 a TV Paprika na pozícii 51.

Zoznam všetkých kanálov, viac noviniek a informácií je k dispozícii na sk.freesattv.tv alebo na facebookovej stránke freeSAT-u.

Facebookovú stránku sa oplatí sledovať aj pre rôzny kulinárske kvízy a súťaže, v ktorých diváci počas voľného vysielania môžu vyhrať rôzne ceny.


Bratislava, 11. júna 2019, Miloslav Surgoš, PR Manager, mediamedia

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27201/freesat-okoreni-leto-kulinarskymi-sou-ponuka-dvojtyzdnove-volne-vysielanie-food-network/