Show Jana Krause – 26. 6. 2019
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.06.2019

První československá MISS Ivana Christová, písničkář a youtuber Jan Pokorný alias Pokáč, registrovaní partneři David a Michal Vaníčkovi – otcové dvou dcer – se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. června ve 21.35 hod. na Primě.


Ivana Christová – historicky první československá MISS, která se hravě stala porevoluční ikonou, třebaže ji tenkrát diváci vypískali – údajně chtěli, aby vyhrála některá z blondýn. Jako odměnu tehdy dostala šicí stroj, svatební šaty a zájezd do Japonska. Svůj titul využila nejen jako úspěšná modelka, která procestovala celý svět, ale i jako realizátorka charitativních aktivit. Kromě toho je maminkou devatenáctileté dcery Daniely, stala se podnikatelkou a již 14 let se věnuje práci se ženami, jejich kráse i osobnímu rozvoji. „Miss se pro mě stala velkou zkušeností k mojí vlastní seberealizaci a vytrvalé práci na sobě. Dala mi odvahu plnit si sny a žít život naplno. Snažím se být aktivní a podporovat ostatní, aby si také věřili. Je to můj život, můj osud a já ho přijala se všemi pozitivy i negativy. Vždyť to k životu patří. S titulem Miss se žije tak, jak jsem si to sama vytvořila. Samotný titul, bez snahy a práce na sobě, nemusí tolik znamenat,“ říká Ivana. A jak se má dnes? „Cítím se velmi dobře, mladě a můj život je plný dobrodružství, splněných přání. Zároveň také překážek. Jde to ruku v ruce. Neexistuje ideál, ale záleží na tom, jak já se na to dívám. Využila jsem díky vítězství všechny své talenty. Přestože mě hala tenkrát vypískala, dodalo mi to odvahu, že něco dokážu. Trošku to zabolelo, ale dalo mi to i více sil. Nic bych neměnila.“


Jan Pokáč Pokorný – písničkář, vtipný glosátor doby, youtuber. Jeho písničky téměř všechny lidi rozesmějí. Svůj styl charakterizuje jako „nepovedený pokus o folk, případně nezdařený pokus o hudbu“. Jeho dosavadní tvorba, především pak debutové album Vlasy, za jehož prodej obdržel Zlatou desku, potvrzují, že jde jednoznačně o nadsázku. O lásce píšou všichni. A tak se Pokáč rozhodl ve svých textech zabrousit do úplně jiných vod. Před třemi lety ve vánoční skladbě zpíval, že snad letos Santa nepoletí přes Turecko, nedávno si zas vzal na paškál třeba Českou poštu. A jindy si ironicky zafilozofuje nad tím, že v lese chybí elektrické zásuvky. „Snažím se, aby mé songy o něčem byly. Jakmile mám zajímavé téma, je song už jen otázkou praxe. Čímž neříkám, že bude dobrý! Spíš sázím na kvantitu než na kvalitu,“ říká. „Nemá smysl kutit ultra singl, který zboří hitparády. Píšu, co mě napadne, a vydávám to, co nejdřív to jde,“ dodává. Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává – svým názvem „poměrně přesně popisuje“ jeho manuální zručnost. Z celkového počtu čtrnácti písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil na internetu (Hrdinský čin, Láska na vsi, V lese, Aromatické léto, Farmář Tonda).


David a Michal Vaníčkovi – partneři, otcové dvou dcer a autoři úspěšného video kanálu Dva tátové, kde sdílejí své zkušenosti a tipy, na které přicházejí při výchově dvojčat Marie a Adély. Tvoří ho prý z více důvodů. Tím hlavním je výměna zkušeností s ostatními rodiči bez ohledu na podobu jejich rodiny. „Hodně nás sledují mámy od dětí a podle ohlasů to vypadá, že nám tematicky rozumí. Sami se všechno učíme od základů, ale když nám něco při péči o děti dobře funguje, rádi se podělíme s ostatními,“ říká David. Osvědčilo se jim to už na sociálních sítích, kde sdílejí momentky ze života s dětmi a s dalšími rodiči. Čile komunikují s 5000 fanoušků. Chtějí ale také ukázat, že se v jejich rodině neděje nic výjimečného. „Vlastně se necítíme jinak než ostatní rodiny. I cizí lidé s námi sdílí svoje zážitky s dětmi a jsme na tom všichni stejně.“


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. června ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27224/show-jana-krause-26-6-2019/