Elitní světový seriál v jezdeckém parkuru na obrazovkách Eurosportu
Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 27.06.2019

Global Champions Tour – světová přehlídka světového parkurového skákání – má v červnu na programu čtyři závody. Po Cannes, Stockholmu a Estorilu uvidí diváci Eurosportu i skoky v Monaku. Závod na francouzské riviéře má pod patronací monacký kníže Albert II.


Nejlepší světoví jezdci a koně se sjedou do Monaka na třídenní klání 27. až 29. června. Diváci Eurosportu si mohou vychutnat atmosféru skoků v Monaku v sobotu 29. června od 20:00 na programu Eurosport 1. Živým přenosem je provede tradiční komentátor parkurových závodů Michal Šíma.

Na co se těší Michal Šíma? „Monako je zajímavým přenosem už jen kvůli umístění parkuru. Port d’Hercule v Monte Carlu je krásné místo a dokáže diváka vtáhnout do děje už několika prvními záběry. Vloni tam skončili překvapivě na stupních vítězů dva Irové, kdo to bude letos? Do vedení v sérii GCT se dostal Daniel Deusser, ale vyhrát může kdokoliv, přičemž všichni vítězové se podívají na závěr sezóny na Super Grand Prix do Prahy.“

Letošní prestižní seriál Global Champions Tour má 20 závodů, vyvrcholení bude stejně jako v loňském roce v Praze v O2 aréně. Závody se konají na třech kontinentech – v Evropě, Asii a Severní Americe. V Monaku bychom měli vidět hvězdy světového parkuru, mj. Belgičany Pietera Devose a Nielse Bruynseelse i Němce Daniela Deussera. Naopak neuvidíme zraněnou Annu Kellnerovou, která si při pádu z koně v Madridu zlomila nohu a léčení si vyžádá několik měsíců.


Zdroj: text a foto - Eurosport.cz

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27237/elitni-svetovy-serial-v-jezdeckem-parkuru-na-obrazovkach-eurosportu/