Skvělé přijetí vynikajících začínajících filmařů na MFF Karlovy Vary
Autor: 2media.cz , e-mail: info@2media.cz Přidané: 04.07.2019

Letošní účastníci sekce PRVNÍ PODÁNÍ se zaslouženě dostali do centra dění, když se na MFF Karlovy Vary při premiéře filmu Zázrak Sargasového moře na červeném koberci připojili ke svému mentorovi, řeckému filmaři Syllasovi Tzoumerkasovi.


Zleva doprava: Irfan Avdić (Bosna a Hercegovina), Gregor Valentovič (Slovensko), Anna Roller (Německo), Eileen Byrne (Lucembursko), Signe Birkova (Lotyšsko), Lun Sevnik (Česká republika), Syllas Tzoumerkas – mentor, Jorge Cadena (Švýcarsko), Jonatan Etzler (Švédsko) a István Kovács (Maďarsko). Foto©KVIFF


Iniciativa European Film Promotion (EFP) a Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV) již po páté prezentuje filmy deseti nejslibnějších mladých evropských režisérů. Projekt je podporován programem EU Kreativní Evropa – Média a příslušnými členy EFP.

Jednou z částí intenzivního programu EFP, který představuje začínající profesionály filmovému průmyslu a médiím a jejich filmová díla festivalovým divákům, je exkluzivní masterclass mentora Syllase Tzoumerkase s názvem Cílevědomý vzdor. V rámci masterclass se účastníci dozvědí, jak se orientovat v realitě evropského filmu, chránit a rozšiřovat tvůrčí svobodu, nezávislost a ducha.

V tomto traileru s možností stažení se můžete podívat na práci nadějných režisérů sekce PRVNÍ PODÁNÍ.
Podrobnější informace o sekci První podání najdete na www.efp-online.com.


Olga Makarova, Programme Manager, European Film Promotion
Nikolas Samalekos, Programme Manager, European Film Promotion
Simona Andělová, Account Manager, 2media.cz
Alice Titzová, Account Manager, 2media.cz


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27247/skvele-prijeti-vynikajicich-zacinajicich-filmaru-na-mff-karlovy-vary/