Arena Sport prináša zápasy Ligy Majstrov aj Európskej Ligy
Autor: IFC Media TV Distribution , e-mail: info@ifcmedia.net Přidané: 09.07.2019

Nenechajte si ujsť najkvalitnejšie klubové súťaže Európy, ktoré najnovšie prináša aj televízia Arena Sport. Napínavé playoff súboje o postup do skupinovej fázy súťaží sa začínajú od utorka 9. júla 2019.


Buďte svedkami neľútostných bojov o účasť v skupinovej fáze milionárskych súťaží. V mesiacoch júl a august televízia Arena Sport prináša fanúšikom ako svoju novinku 20 priamych prenosov z kvalifikačných kôl z prestížnej Ligy Majstrov a Európskej Ligy.


Predkolo na Arena Sport:

9.7. Liga majstrov : Ararat-Armenia (ARM) – AIK Stokholm (SW) 16:00
9.7. Liga majstrov : Suduva (LTU) - Crvena Zvezda (SRB) 20:00
11.7. Európska Liga : Honvéd Budapešť (HUN) – Žalgiris Vilnius (LTU) 21:00
16.7. Liga majstrov : Crvena Zvezda (SRB) – Suduva (LTU) 20:45
17.7. Liga majstrov : Ludogorets (BUL) – Ferencvaros (HUN) 19:30
18.7. Liga majstrov : RoPS Rovaniemi (FIN)- Aberdeen (SCO) 18:00


Buďte s nami pri sledovaní napínavých futbalových bojov o skupinovú fázu najkvalitnejších klubových súťaží na svete. Tešíme sa, že Vám môžeme sprostredkovať jedinečnú atmosféru a čaro vyraďovacích súbojov.


Arena Sport vysiela od roku 2015 na dvoch programoch Arena Sport a Arena Sport 2. Športové stanice sú dostupné na území Slovenskej a Českej republiky celkovo pre viac ako 1,5 milióna domácností. Distribútorom je spoločnosť IFC Media. Vysielanie tvoria exkluzívne priame prenosy a záznamy zo širokého spektra domácich a zahraničných športov, ale aj pravidelné magazíny a pozápasové hodnotenia či štatistiky.

Arena Sport ponúka na Slovensku Skylink, UPC, Orange, Orange Sat, SWAN, Slovanet, SATRO, Antik, Antik Sat, Freesat, Martico, DSI DATA, Telly CE, Kinet Inštal, Kates, TES Media, Sledovanietv.sk a ďalší operátori.

V Českej Republike Skylink, UPC, Freesat, NetBox, Planet A, Nej.cz, CentroNet, PODA, DWP, Kabel Servis Praha, Sledovanitv.cz, Telly CE, 4NET TV a ďalší operátori.


IFC MEDIA patrí medzi lídrov v oblasti distribúcie platených televíznych programov na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť zastupuje športové kanály Arena Sport 1 a 2, Auto motor a šport, GINX ESPORTS, z detských a lifestylových programov Cartoon Network, Boomerang, Deluxe Music, Óčko TV spravodajské TA3, Euronews, CNN, programy pre dospelých radu Dorcel, Playboy TV, Leo TV z filmových CS Film, CS MINI, Horor film, Filmbox programy z portfólia dokumentárnych programov je to Travelxp HD, Travelxp 4K a WAR – svět válek. Pre viac informácií navštívte http://www.ifcmedia.net/.


Petra Szabová, IFC MEDIA, foto: Facebook UEFA Champions League

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27262/arena-sport-prinasa-zapasy-ligy-majstrov-aj-europskej-ligy/