SPI International převezme kanály Film1
Autor: M7 Group/Skylink/WS Czech , e-mail: info@@wsczech.cz Přidané: 11.07.2019
Společnost SPI International získala od společnosti Sony Pictures Television (SPT) Networks kanály pod značkou Film1, nizozemské služby prémiové televize a videa na vyžádání. Podle dohody bude SPI vlastnit značky Film1 a bude i nadále provozovat všechny své digitální služby těchto platforem.


SPI bude od 1. srpna 2019 vlastnit značku Film1 a bude provozovat čtyři placené filmové programy Film1 pod názvy Film1 Premiere, Film1 Drama, Film1 Action a Film1 Family. SPI jako nový majitel bude i nadále nabízet oba lineární kanály a digitální služby v Nizozemí. Film1 v současné době nabízí programy z holandské a mezinárodní produkce na svých filmových kanálech, které jsou k dispozici na různých kabelových, DTH a IPTV platformách.

„Jsme rádi, že můžeme oznámit akvizici značek Film1 v Nizozemsku. SPI poskytuje více než 20 let služby prémiových filmů pro stovky operátorů ve 45 zemích. Jako domov dobrých filmů se SPI neustále snaží přinést svým divákům po celém světě kvalitní obsah. Díky přidání značek Film1 do naší pestré nabídky lineárních kanálů a moderních digitálních služeb můžeme též nově sdílet náš prémiový obsah se všemi milovníky filmů v Nizozemsku,“ řekl Berk Uziyel, generální ředitel SPI International.

SPI International nabízí lineární a digitální filmové služby prostřednictvím různých způsobů příjmu pro zajištění všestranné zábavy. Pod vlastnictvím SPI bude Film1 vysílat širokou škálu prémiových filmů od globálních distributorů, ke kterým budou mít jejich předplatitelé přístup na všech typech zařízení a obrazovkách.

Akvizice značek Film1 je přímým důkazem trvalého závazku společnosti SPI k dalšímu rozšíření vysoce úspěšného a diverzifikovaného distribučního portfolia napříč Evropou. V rámci multiteritoriálních obchodů SPI s partnery v oblasti produkce a distribuce obsahu na světové úrovni bude Film1 v Nizozemsku zcela bez reklam a bude zahrnovat rozsáhlý výběr prémiového obsahu, který uspokojí množství chutí a potřeb.


O SPI International

SPI International je globální mediální společnost provozující 40 televizních kanálů na šesti kontinentech. FilmBox je její vlajkovou lodí. SPI je jedním z největších agregátorů nativního obsahu v Ultra HD kvalitě na světě. Ve spolupráci s více než 1400 operátory na celém světě využívá SPI nejmodernější technologii, která poskytuje 55 milionům předplatitelů přístup k SPI lineárnímu obsahu a on-demand obsahu včetně živého streamování UHD programů a FilmBox kanálů na jakémkoli zařízení připojeném k internetu prostřednictvím velkých globálních poskytovatelů streamingových služeb, jako i místních poskytovatelů OTT.

Více než 25 let je SPI International předním distributorem divadelních filmů a televizních programů na mezinárodním trhu. Pevné spojenectví SPI s hlavními dodavateli licencí poskytují nepřekonatelný a lehko rozpoznatelný obsah s vysokou poptávkou.
www.spiintl.com


Marek Němec, Head of Client Services, PR agentura WS Czech

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27264/spi-international-prevezme-kanaly-film1/