Podzim na Primě nabídne pokračování úspěšného seriálu TEMNÝ KRAJ
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 25.07.2019
Skupina Prima představila své podzimní schéma. Diváci se mohou těšit nejen na charismatického Lukáše Vaculíka, který se na obrazovky vrátí v v nových dílech TEMNÉHO KRAJE, ale také na jednu překvapivou novinku s Martou Jandovou. Zpěvačka a porotkyně show ČSMT uvede na Primě svou vlastní talkshow MARTA. Chybět nebudou ani vlajkové seriály TV Prima – Modrý kód a Krejzovi.


„Podzimní programové schéma odpovídá našemu claimu „Spojuje nás víc, než si myslíme.“ Přinášíme opravdu pestrou nabídku pořadů pro každého člena rodiny. Divákům nabídneme zábavu, napětí, ale i dokumentární tvorbu. Doufáme, že pokračování seriálu TEMNÝ KRAJ naváže na předloňský úspěch a Lukáš Vaculík se psem Egonem bude při řešení nových případů diváky bavit. V hlavním vysílacím čase nás kromě oblíbených seriálů Modrý kód a Krejzovi čeká i celá řada divácky úspěšných českých filmů, na jejichž koprodukci se Prima v posledních letech podílela,“ říká generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Druhá sezóna TEMNÉHO KRAJE přináší dalších sedm případů sériových vražd inspirovaných skutečnými událostmi, které se svými kolegy řeší elitní kriminalista Petr Kraj. Tentokrát ho na venkově drží nejen jeho pes Egon, ale také nedořešený případ vraždy, která se ho osobně týká. Brutální zločiny a dramatické události plné napětí se opět odehrávají na pozadí poklidné melancholické nálady malebného venkova, opředeného strašidelnými pověstmi a legendami, kde se v temných zákoutích vesnice dají snadno skrýt všechna tajemství a netušené hrůzy, psychické problémy a posedlosti, které mohou vyústit až do krajních situací a skončit nejhorším zločinem – vraždou.

Populární zpěvačka Marta Jandová míří na obrazovky Primy nejen jako porotkyně ČSMT, ale také jako moderátorka nové show MARTA. Je spontánní, emotivní, má ráda humor a nebojí se udělat si legraci sama ze sebe. V každém díle přivítá dva hosty, kteří mají něco společného, ať už profesi, zálibu, přátelský vztah nebo by mohl být jeden pro druhého inspirací. Pro každého hosta si Marta připraví úkol nebo výzvu, kterou se host pokusí splnit. Talkshow Marta je plná překvapení, spontánní zábavy a hudebních vystoupení – nejen Marty Jandové a její kapely.


Modrý kód i ČSMT jedou dál!

Seriál Modrý kód pokračuje od podzimní sezóny již 185. dílem, kdy do Rubavy přijíždí MUDr. Michal Tomášek, který se domluvil s primářem Bojanem, že nastoupí na urgent. Petra dostává nečekanou zprávu, která může výrazně změnit její budoucí život. A Prokop se k nové situaci musí dokázat postavit. Za Adamem přijíždí Milada Strnadová, matka holčičky, kvůli které měl Adam problémy v minulosti… Nové díly Modrého kódu se na obrazovkách objeví už na konci srpna.

Seriál Krejzovi si přes prázdniny dává pauzu, ale už koncem srpna se diváci mají na co těšit. Krejzovic rodinku totiž čekají velké změny i nové tváře. Do seriálové vily se konečně podívá maminka Helena Krejzová v podání Jaroslavy Kretschmerové. Rádio Best má nového majitele – Honzu Roubala (Jan Dolanský), workoholika, který zde nastolí pořádek. A na scéně se objeví jednovaječné dvojče Petra Vymeše, kterého také hraje Jan Šťastný.

Česko Slovensko má talent (ČSMT) je česko-slovenská talentová show, která se letos dočká své už osmé řady. Vysílá ji opět TV Prima i slovenská TV JOJ. Složení moderátorů i poroty zůstává stejné. I když jeden nový článek se přece jen objeví. Roli speciálního porotce přijala herečka Jiřina Bohdalová. Účinkující sem zavítají z celé Evropy, ale také z Asie, USA, Brazílie i Austrálie. Zlatý bzučák opět dovolí každému z porotců posunout někoho rovnou do finále. Premiérové díly mohou čeští diváci opět sledovat každý pátek večer. Velkou novinkou bude speciální ČSMT aftershow, která se objeví na Prima COOL každé pondělí s novou moderátorskou dvojicí Sonia Edde a Jakub Kotek.


Prima stálice pobaví celou rodinu

Právě v těchto dnech se vydal Jan Rosák objevovat další Poklad z půdy! Díky obrovskému úspěchu první a druhé řady a lavině zájemců, kteří poslali své domnělé cennosti, se mohou diváci těšit na již třetí sérii pátrání nejen po půdách. Show Jana Krause pokračuje od 4. září každou středu večer a opět nabídne aktuální hosty, témata bez cenzury a tu nejlepší late night show. Na podzim se opět rozjedou také premiérové díly osvědčené Prima Partičky a prima podvečery divákům zpestří i příběhy z každodenní policejní praxe Policie v akci. Rodinná show a fenomén milovníků domácího vaření, Prostřeno!, pobaví diváky již desátým rokem. Pořadem provázejí od počátku herci Jana Boušková a Václav Vydra. I díky nim je právě tento formát stálicí televizní obrazovky.

Vychytávky Ládi Hrušky usnadní všem život, osobitý šarm Ládi Hrušky zlepší náladu. Lidový koumák poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří. V nových podzimních dílech nebudou chybět české a moravské tradice a zvyky ani houbařský speciál. Oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ si pro podzimní sezonu připravil celou řadu novinek. Diváky vezme na návštěvu na chatu svého moderátora – Oldřicha Navrátila – a ukáže, jak se stará o svou zahradu a co všechno na ní pěstuje. Lektor školy vaření Luboš Rychvalský divákům prozradí profesionální kulinářské tipy, těšit se mohou i na pětidílný seriál o zavařování nebo na cukrářský speciál.


Nedělní večery budou patřit český filmovým hitům

Nedělní večery budou ve znamení českých filmů, které úspěšně skupina Prima koprodukuje. Premiérově diváci uvidí pohádku Když draka bolí hlava, ve které se mohou těšit na písničky renomovaných autorů v čele s Vašem Patejdlem, Igorem Timkem a dalšími. Mimoto zde zazní duety Karla Gotta s dcerou Charlottou a slovenskou herečkou Kamilou Magálovou.

Režisér Rudolf Havlík a scenáristka Radka Třeštíková se společně rozhodli vyprávět s humorem a nadsázkou příběh o věčném soupeření mužského a ženského světa ve filmu Po čem muži touží. Premiéru v kině vidělo přes 550 tisíc lidí a na Primě bude bezesporu patřit k podzimním tahákům.

Dalšími filmovými hity budou Bezva ženská na krku, Hodinový manžel, Pohádky pro Emu, Strašidla, Špindl, Všechno nebo nic, Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.


Tematické kanály nezůstávají pozadu

Novinky čekají na podzim diváky nejen na hlavní Primě, ale i na sesterských stanicích. Na své si přijdou diváci stanice Prima COOL, která letos slaví deset let. Z vlastní tvorby nabídne Aftershow Česko Slovensko má talent, pokračují také osvědčené pořady Autosalon a Těžká dřina. Charlie Sheen zaujme coby terapeut v Kurzu sebeovládání a ještě napínavější příběhy přinese historicko-dobrodružný seriál Pod černou vlajkou. Do kolumbijského drogového podsvětí nás vezme Pablo Escobar a seriál Narcos a diváci se mohou těšit i na oblíbené pecky poslední dekády – na Top Gear a seriály Teorie velkého třesku nebo Simpsonovi.

Filmový kanál Prima MAX nabídne premiérově snímky Oko v oblacích, Ztracené město Z či Zlato, ve kterém zazářil Matthew McConaughey v roli podnikatele, zlatokopa a podvodníka v jedné osobě. Prima MAX nabídne ale i osvědčenou klasiku – filmy Titanic, Poslední Mohykán, Robin Hood, Ďábel nosí Pradu nebo Chyť mě, když to dokážeš.

Nejmladší sestra stanic z naší rodiny, Prima KRIMI, divákům nabídne premiérově kriminální seriál Cardinal z prostředí drsné kanadské přírody, Stíny spravedlnosti sledující osudy zaměstnanců právnické firmy nebo francouzský seriál Vlčí instinkt, který ukáže, že ani v horách si člověk od zločinu moc neodpočine. Pokračovat budou osvědčené klasiky: Sběratelé kostí, Castle na zabití, Vraždy v Midsomeru nebo premiérová sedmá řada Sherlocka Holmese: Jak prosté.

Nejzamilovanější z našich kanálů, Prima LOVE, přinese seriál z prostředí ambiciózních a schopných žen v riskantních životních situacích – Já, společnice. Podzimní večery pak zpříjemní příběhy svobodné matky Lorelai a její dospívající dcery Rory v oblíbeném seriálu Gilmorova děvčata nebo Ranč Heartland. O vášeň nebude nouze ani v telenovelách Hříšná láska a Příchuť lásky. Samozřejmostí jsou i série z pera dvou královen romance – Rosamunde Pilcherové a Danielle Steelové.

Nejoblíbenější český dokumentární kanál Prima ZOOM zavede diváky do přírody i historie. Největším lákadlem bude bezesporu pokračování původního českého seriálu Utajené příběhy českých dějin II, jehož jednotlivé epizody zavedou diváky do dob historických událostí, jakými bylo například vyvraždění Slavníkovců. Milovníci přírody se pak mohou těšit na seriály Přírodní divy Země: Život na hraně nebo Divoká Čína, představí se i Krásy černomořského pobřeží.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 25. 7. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27293/podzim-na-prime-nabidne-pokracovani-uspesneho-serialu-temny-kraj/