Most! a Dukla 61 mezi finalisty na mezinárodním festivalu v Soulu - získat mohou tři ceny
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 28.07.2019
Hned o tři ceny usilují díla z produkce České televize na mezinárodním festivalu Seoul International Drama Awards. Z celkem 270 přihlášených pořadů z více než šedesátky zemí získal jednu nominaci komediální seriál Most!, další dvě televizní film Dukla 61. Laureáti cen budou vyhlášení na konci srpna v Soulu.


V kategorii „Komedie“ obdržel nominaci úspěšný seriál Most!. Společně s ním se do finále probojoval také dvoudílný televizní film Dukla 61. Snímek Davida Ondříčka obdržel nominaci v kategorii „Televizní film“. Za jeho scénář byli nominováni také Jakub Režný a Matěj Podzimek. Oba projekty se ve finále ocitnou po boku oceňované zahraniční produkce – například vedle britských minisérií The Little Drummer Girl nebo Bodyguard.

Festival Seoul International Drama Awards sdružuje odborníky z oblasti výroby televizních dramat od roku 2006. Vyhlášení výsledků čtrnáctého ročníku festivalu je na programu ve středu 28. srpna v hlavním městě Jižní Koreje.


Karolína Blinková, tisková mluvčí České televize

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27299/most-a-dukla-61-mezi-finalisty-na-mezinarodnim-festivalu-v-soulu-ziskat-mohou-tri-ceny/