Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:30:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TLC: Nejsme dokonalé – no, a co! Fanoušci nás milují

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 30.07.2019


Tímto prohlášením odzbrojují kritiky a dotěrné novináře, kteří jim naznačují, že svou kyprou postavou nesplňují hollywoodský ideál krásy. Naopak kila navíc jim pomohla získat vysněnou roli, neboť dívat se neustále na bezchybné nepřirozené krásky diváky omrzí. „Tlustší dívky jsou v komediích lepší, umí lidi rozesmát. Myslím, že je velmi těžké smát se někomu, kdo je až příliš atraktivní,“ prohlásila populární herečka Rebel Wilsonová.


A které další celebrity si se svou váhou hlavu nelámou a vyprodávají filmové sály?

Rebel Wilson (39)

Korpulentní herečka v současnosti září ve filmové komedii Podfukářky (The Hustle) po boku štíhlé krásky Anne Hathaway. Svůdné podvodnice dokážou ošálit každého muže a je jedno, zda jste ztepilá bruneta nebo lehce neohrabaná baculka. „To hlavní, co dělá ženu atraktivní a v mužských očích krásnou je její sebevědomí a spokojenost s tím, jak vypadá. Pro mě bylo vždycky nejdůležitější cítit se dobře ve svém těle,“ hrdě prohlašuje devětatřicetiletá Australanka, která si zahrála ve filmech Ladíme! (Pitch Perfect), Holky na tahu (Bachelorette) nebo Jak přežít single (How To Be Single).

Se svou podobně rozměrnou kolegyní Melissou MacCarthy se dokonce dohodly, že nepodlehnou všudypřítomnému tlaku po štíhlé postavě. „Občas si jen tak představuju, jaké by to bylo, kdybych vážila 50 kilogramů, jak moc by to asi ovlivnilo mou kariéru, ale pak přestanu snít, protože to se asi nikdy nestane,“ dodává herečka, která si je jistá, že právě díky svým kilům navíc a komediálnímu talentu získává jednu roli za druhou. „Víte, práce herečky je hodně fyzicky náročná, občas jste na place až 16 hodin denně. Musíte být proto zdravá a dobře se najíst,“ uzavírá Rebel.


Melissa McCarthy (49)

Milovníci kultovního seriálu Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) jistě nostalgicky vzpomínají na sympatickou postavu Sookie. Její představitelka Melissa McCarthy se mezitím z vedlejších seriálových rolí vyšvihla do áčkových filmů. A vůbec jí v tom nebránily kila navíc, ba naopak. Zahrála si po boku takových krasavců jako je Jason Statham, Jude Law či Dwayne Johnson.
Maminka dvou dcer se snaží apelovat na nezdravý trend vyretušovaných krásek, kterým se snaží podobat již velmi mladé dívky. „My ženy se už od mládí neustále srovnáváme a soutěžíme, která má pevnější zadek a štíhlejší boky. Místo abychom si užívaly toho, že jsme zdravé a máme radost ze života. Nemějte špatný pocit z toho, že nevypadáte jako 5% lidské rasy,“ prohlašuje herečka, kterou omezený výběr modelů v plus size velikosti donutil pustit se do navrhování vlastních módních kolekcí.

„Chci, aby i ženy, které se nevejdou do velikosti 36 nebo 38, mohly mít trendy oblečení, ve kterém se budou cítit skvěle. Jděte se podívat do oddělení pro plnoštíhlé, co za neforemné stany tam najdete,“ pobuřovala se McCarthy nad faktem, že přestože více jak sedmdesát procent amerických žen má velikost 44, výběr v oddělení nadměrných velikostí je žalostný. V tom jí jednohlasně dávají za pravdu účastníci reality show Můj 270kilový život: Kde jsou teď? (My 600lb Life : Where Are They Now?), který vysílá od 11. července od 21:00 stanice TLC, kteří zažívali v obchodech pocity méněcennosti z toho, že v jejich velikostech nemohou najít ani jeden trendy kousek. To se právě teď Melissa McCarthy rozhodla změnit. „Krom jiného, že těmto ženám dáváte najevo, že za nic nestojí, je to velmi špatný byznys,“ ozývá se žena, která se ve svém plus size těle cítí skvěle a užívá si každý den.

„Ano, mohla bych pít jen vodu, jíst zeleninu a každý den cvičit, ale kdyby mě zítra srazil autobus, co bych z toho života měla?“ ptá se pobaveně Melissa.


Amy Schumer (38)

Jsem božská (I Feel Pretty)! To není jen název úspěšného filmové počinu Amy Schumer, ale i její životní postoj. Známá prostořeká komička se totiž všem ženám snaží dokázat, že krásné jsou všechny – malé, velké, tlusté – i s kocovinou.
A sama jde zářným příkladem. Na sociálních sítích se nebojí vkládat snímky, na nichž je nenamalovaná, s kruhy pod očima či s odhaleným břichem krátce po porodu svého syna.

„Mám bříško a celulitidu a vážím 72 kilo, přesto mohu mít sex, kdykoli se mi zachce,“ prohlásila nedávno. Jako důkaz se nechala v roce 2015 vyfotit pro prestižní kalendář Pirelli. Nebyla by to ovšem Amy, kdyby toto focení nepojala s humorem sobě vlastním. Na snímku sedí na stoličce jen v kalhotách v póze, kdy ji nelichotivě vylézají špíčky na břiše.

Jedna z nejpopulárnějších komiček nedávno na svém Instagramu také zveřejnila fotografie, jak si odsává mléko. Jen málokterá slavná žena má odvahu ukázat se unavená pár dní po porodu v situacích, které jsou všechno možné jen ne líbivé a sexy. A za to jí patří velký dík od všech žen, které se ve srovnání s vyretušovanými kráskami z titulních stran cítí občas nedokonalé.


O TLC

TLC přináší pozoruhodné příběhy ze skutečného života, každý den prezentuje emoce, humor, naději a lidskost v různých žánrech pořadů, ve kterých uvidíte zajímavé rodiny, dojemné proměny a životní milníky. Od začátku roku 2017 dodnes se TLC řadí na šesté místo mezi komerčními kabelovými sítěmi u žen mezi 25–54 lety v hlavním vysílacím čase.

TLC je globální značka dostupná ve více než 89 milionech domácností v USA a 325 milionech domácností po celém světě. Diváci si mohou své oblíbené pořady užívat kdykoliv a kdekoliv prostřednictvím TLC GO – síťové nabídky TVE, která nabízí přístup ke kompletním řadám pořadů. Webové stránky TLC.com nabízí exkluzivní originální videa a přístup ke stránkám určeným fanouškům jednotlivých pořadů. Fanoušci mohou se sítí TLC komunikovat prostřednictvím Facebooku, Instagramu, Twitteru, Snapchatu a Pinterestu. TLC je součástí Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), kterou sledují celkem až 3 miliardy diváků z více než 220 zemí. Uspokojuje touhu po poznání a baví diváky svými prvotřídními populárně naučnými, sportovními a dětskými programy.


Matěj Senft a Sabina Prokopcová, Media:List CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.07.2019 • Srpnové programové tipy stanice E!
28.07.2019 • Vydejte se na cestu s Prima ZOOM v 31. týdnu
27.07.2019 • Kanál Discovery odvysílá během Shark Weeku 2019 sedm pořadů o žralocích
22.07.2019 • Pravidelná dávka dokumentů čeká na Prima ZOOM i ve 30. týdnu
19.07.2019 • Apollo 11: Revoluční skok v kosmonautice i televizním vysílání
18.07.2019 • Světový šermířský týden na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist