Skupina Prima realizovala v prvním pololetí 4krát více klientských kampaní v HbbTV
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 30.07.2019
Skupina Prima v prvním pololetí zaznamenala významný nárůst počtu klientů, kteří své reklamní kampaně realizují prostřednictvím červeného tlačítka. V prvním pololetí zaznamenala 340% meziroční nárůst realizovaných kampaní v HbbTV. Inzerenti ve svých kampaních využívají všechny dostupné reklamní formáty, které hybridní televize poskytuje.


„Velmi nás těší, že si klienti našli cestu k novým reklamním formátům, které HbbTV nabízí, ale ještě větší radost nám dělá fakt, že se klienti k reklamě v HbbTV vracejí,“ říká Iva Nesrstová, produktová manažerka HbbTV FTV Prima.

Největší nárůst inzerentů zaznamenal reklamní formát switch-in, který se divákům zobrazí v podobě červeného tlačítka, po přepnutí na stanici. Za první pololetí tohoto roku počet inzerovaných switch-inů stoupl o 429 %. Reklamní formát switch-in lze nově zacílit a umožňuje interakci s divákem.

Obliba červeného tlačítka není pouze na straně zadavatelů reklamy, ale také na straně uživatelské. V meziročním srovnání narostl čas strávený v aplikaci iPrima, která přináší uživatelům archiv skupiny Prima, o 14 %.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 29. 7. 2019




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27304/skupina-prima-realizovala-v-prvnim-pololeti-4krat-vice-klientskych-kampani-v-hbbtv/