Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 14:32:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Srpnové programové tipy stanice E!

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 31.07.2019



TV Consulting - zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, zve čtenáře satCentrum k obrazovkám s programem televize E!.V srpnu přichází na obrazovky stanice E! hned dva zbrusu nové pořady Mezi Nat & Liv a Buď v pohodě jako Disick, dále se pak mohou diváci těšit na nové díly pořadu Přeměny s Khloé Kardashian.



Nové pořady na E!

Mezi Nat & Liv – od 2.srpna každý pátek ve 21.00 hod se představí dvě mladé módní influencerky z Vancouveru, které způsobily bouři na sociálních sítích. „Sledujte dynamické duo, sestřenice Natalii a Livii, jak dobývají L.A., přitom zůstávají nohama na zemi.“

Buď v pohodě jako Disick – od 11. srpna každou neděli ve 22.00 hod můžete sledovat neuvěřitelné styly bydlení známých osobností z Los Angeles, kterými Vás bude provázet Scott Disick se svým týmem. Nebudou chybět ani přeměny a designérské návrhy, kterých budete přímo svědky. „Jedinečné přeměny miliardářských rezidencí, to je něco, co nevidíte každý den.“


Nové premiérové řady oblíbených pořadů:

Přeměny s Khloé Kardashian –každou neděli ve 21.00 hodin přichází na obrazovky stanice E! již 3.řada tohoto oblíbeného pořadu.



Mezi Nat & Liv

Módní a kosmetické influencerky a sestřenice Natalie Halcro a Livie Pierson ovládly sociální sítě jako bouře. Co však leží za zdánlivě nablýskaným světem Instagramu? Sledujte dynamické duo v jejich domovském městě Vancouveru, poznejte jejich rodiny a přátele. Jak zvládají práci v LA, kde objevují nejnovější trendy ze světa módy a kosmetiky a zároveň zůstávají nohama na zemi, přestože jejich popularita raketově stoupá?

NOVÝ POŘAD OD 2. SRPNA KAŽDÝ PÁTEK VE 21:00 HOD.


Buď v pohodě jako Disick

Dokumentární pořad, kterým provází Scott Disick, se zaměřuje na styl bydlení v designerské návrhy v Los Angeles. Scott a jeho tým - Benny Luciano, Miki Moor a Lindsay Diamond - pomáhají s přeměnami domovů svých světoznámých přátel. Buďte u toho, když postupně renovují miliardářské residence a nečerpejte inspiraci.

NOVÝ POŘAD OD 11. SRPNA KAŽDOU NEDĚLI VE 22:00 HOD.


Přeměny s Khloé Kardashian

Každý ví, jaké to je, cítit se sám, osamělý a opuštěný, jiný nebo zkrátka ne tak dobrý jako ostatní. Vítejte v pořadu Přeměny s Khloé Kardashian, který vám otočí život o 180 ° a změní vás uvnitř i navenek. Khloé Kardashian a její tým, skládající se z hollywoodských trenérů a stylistů, pomáhá začít nový život vždy dvěma nešťastným duším v každém dílu. Výsledkem pak bývá vždy úžasná přeměna, která je patrná nejen vizuálně, ale hlavně novým myšlením a nabytým sebevědomím. Khloé a její tým ve vás zkrátka najdou to nejlepší.

NOVÁ 3. ŘADA KAŽDOU NEDĚLI VE 21:00 HOD.


Nightly Pop

Sledujte Hollywood v Nightly Pop. Sledujte vše, co se událo za uplynulý týden ve světě pop kultury. Šťavnaté příběhy a aktuální novinky. Buďte v obraze s Nightly Pop.

KAŽDÝ ČTVRTEK A SOBOTU VE 22:00 HOD.



O televizním kanálu E! v České republice a na Slovensku

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmedia.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Martina Zvířecí, Manažerka distribuce, TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.07.2019 • TLC: Nejsme dokonalé – no, a co! Fanoušci nás milují
28.07.2019 • Vydejte se na cestu s Prima ZOOM v 31. týdnu
27.07.2019 • Kanál Discovery odvysílá během Shark Weeku 2019 sedm pořadů o žralocích
22.07.2019 • Pravidelná dávka dokumentů čeká na Prima ZOOM i ve 30. týdnu
19.07.2019 • Apollo 11: Revoluční skok v kosmonautice i televizním vysílání
18.07.2019 • Světový šermířský týden na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist