Skupina Nova představila podzimní sezónu 2019! Premiérové díly Policie Modrava, Tvoje tvář má známý hlas i Malé lásky
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 08.08.2019
Skupina Nova připravila pro diváky v rámci podzimního programového schématu osvědčenou a úspěšnou kombinaci důvěryhodného zpravodajství a publicistiky, kvalitní seriálové produkce i nejlepší zábavy. Nadcházející sezóna představí nová pokračování divácky nejoblíbenějších seriálů lokální produkce Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Specialisté a přidá se i premiérová řada televizního hitu ze Šumavy Policie Modrava.


S novým hvězdným obsazením se vrátí velkolepá zábavní show pro celou rodinu Tvoje tvář má známý hlas. Radost, štěstí, lásku, ale i smutek a zklamání přinesou reality show Výměna manželek a Malé lásky. Úplnou novinkou je série Příběhy českých zločinů odkrývající pozadí reálných kriminálních případů. V přípravě jsou také pokračování pořadů a seriálů Dáma a Král, Mise nový domov, O 10 let mladší, Utajený šéf nebo MasterChef Česko.

„Skupina Nova zůstává i nadále jednoznačným lídrem na trhu! V cílové skupině 15-54 jsme za první pololetí 2019 dosáhli 37 % podílu na sledovanosti a denně oslovíme téměř 4,8 milionu diváků starších čtyř let. Síla našeho úspěchu spočívá v dlouhodobé a stálé programové strategii. Naším cílem je přinášet důvěryhodné zpravodajství i tu nejlepší zábavu pro celou rodinu,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.


Začátky vysílání pořadů:

Televizní pořad Start vysílání

Ulice Pondělí 19. 8. 2019
Co na to Češi Pondělí 19. 8. 2019
Specialisté Pondělí 26. 8. 2019
Ordinace v růžové zahradě 2 Úterý 27. 8. 2019
Výměna manželek Středa 28. 8. 2019
Malé lásky Středa 28. 8. 2019
Tvoje tvář má známý hlas Sobota 7. 9. 2019
Policie Modrava Neděle 1. 9. 2019
Příběhy českých zločinů Neděle 1. 9. 2019


Podzim na TV Nova

Pondělní večery na TV Nova budou patřit novým, premiérovým dílům kriminálního seriálu Specialisté. Tým ve složení Martin Dejdar, Jakub Štáfek a Zuzana Kajnarová doplní nový člen v podání Jiřího Hány. Specialisté budou tentokrát pátrat například po vrahovi zaměstnankyně pánského klubu, vyšetřovat smrt studenta, který zemřel na předávkování nebezpečně silnou drogou, či rozplétat nevšední rodinnou tragédii, která se rovněž neobešla bez ztráty na životě.

Úterky a čtvrtky zůstávají nadále ve znamení oblíbených seriálů a publicistických pořadů. Ordinace v růžové zahradě 2 se na podzim otevře už po patnácté. Do jubilejní patnácté sezóny vstupuje i Ulice. V úterním a čtvrtečním programu nebudou chybět ani pořady Víkend či Život ve hvězdách.

Středeční večery ovládnou reality show. Vedle stálice, Výměny manželek, se na obrazovkách TV Nova objeví také pokračování úspěšné dokureality Malé lásky z plzeňské gynekologicko-porodnické kliniky.

Pátky přinesou pohodu u premiérových českých filmů – Dvě nevěsty a jedna svatba, Věčně tvá nevěrná, Miss Hanoi, LOVEní. České filmy doplní i zahraniční tituly, například Kong: Ostrov lebek, Warcraft: První střet, Sedmý syn, Loupež ve velkém stylu, Já, padouch a další.

Sobotní večer bude na podzim 2019 patřit velkolepé show pro celou rodinu Tvoje tvář má známý hlas, která se v nové sérii vrací s hvězdným obsazením – Zuzana Norisová, Roman Zach, Debbi Kalová, Robert Urban, Kateřina Brožová, Ján Jackuliak, Kateřina Marie Fialová a Marek Lambora. V sobotu přes den pokračují oblíbené publicistické pořady Koření a Volejte Novu.

V nedělním prime time nabídne TV Nova premiérové díly nejúspěšnějšího krimi seriálu posledních let Policie Modrava natočeného v prostředí malebné šumavské přírody. Po Modravě se představí úplná novinka podzimu Příběhy českých zločinů. Investigativní novinář Janek Kroupa divákům postupně odkryje pozadí reálných kriminálních příběhů. Večerní program doplní Střepiny.

Každý všední den budou moci diváci sledovat nové díly oblíbených seriálů, zpravodajských i nezpravodajských pořadů. Seriál Ulice vstupuje do 15. sezóny a přinese nové zápletky i nové tváře. Pokračovat bude soutěžní show Co na to Češi, Televizní noviny jako vždy přinesou aktuální zpravodajství z domova i ze světa, a každé všední ráno zpříjemní Snídaně s Novou.


Podzim na tematických stanicích skupiny TV Nova

Tematické stanice i na podzim nabídnou to nejlepší z domácí i zahraniční tvorby pro celou rodinu.

Nova Cinema přinese divákům bohatou nabídku premiérových i oblíbených filmových titulů. Premiéra Dánské dívky představí v podání Eddieho Redmaynea život jednoho z nejlepších dánských malířů Einara Wegenera a jeho emocionální proměnu v ženu. O dramatické filmové momenty se postará i další premiérové životopisné drama Nezlomný, vyprávějící neuvěřitelný příběh olympijského běžce a válečného veterána Louise Zamperiniho. Pro celou rodinu je pak připravena premiéra snímku Kubo a kouzelný meč. Z divácky oblíbených titulů odvysílá Nova Cinema filmy Vykoupení z věznice Shawshank, Pianista, Ocelová pěst, Interstellar, Karlík a továrna na čokoládu a celou řadu dalších. Pro milovníky superhrdinů je připravena diváky i kritiky ceněná trilogie Batman začíná, Temný rytíř a Temný rytíř povstal.

I podzimní programové schéma stanice Nova 2 se ponese v duchu divácky oblíbených a vděčných seriálů a sitkomů. V premiérovém uvedení pokračuje americký komediální hit Znovu 20 vyprávějící příběh svobodné matky, která se snaží vrátit zpět do práce a zjišťuje, že je téměř nemožné začít v jejím věku znovu od začátku. Rozhodne se tak změnit vizáž, aby vypadala, jako by jí bylo 26 let. Dále Nova 2 uvede titul Děda se závazky či nesmrtelné sitcomy Přátelé, Dva a půl chlapa a Will a Grace. To nejdůležitější z celého dne z domácího i světového dění shrne každý všední den od dvaadvacáté hodiny zpravodajská relace TN2. Chybět nebudou ani rozšířené informace o počasí a sportu.

Jejich revírem je dálnice, jejich tempo je vražedné! Nejúspěšnější německý seriál Kobra 11 se uvede na podzim premiérovou řadou a s ní i dalšími případy pro kriminální oddělení dálniční policie v Kolíně nad Rýnem. S premiérovými díly se na Nova Action vrátí také likvidátor problémů slavných a bohatých Ray Donovan. Diváci v programové nabídce najdou i oblíbené stálice Válka skladů nebo Mistři zastavárny a o velkou dávku krimi a napětí se postarají tituly Vražedná čísla, Sherlock Holmes: Jak prosté, Lovci zločinců a mnoho dalších. Netradiční spojení kouzelnických triků úspěšného iluzionisty a FBI nabídne seriál Mistr iluze.

Nova Gold zavede diváky na podzim na úplný začátek jednoho z nejúspěšnějších seriálů české televizní tvorby – Ordinace v růžové zahradě. Společně se vrátíme do roku 2005, na počátek vztahu Čestmíra Mázla s Gitou Petrovou. S Ulicí diváci zavzpomínají na rok 2014 a obrazovky rozezpívá seriál Gympl s (r)učením omezeným s Libuší Šafránkovou, Karlem Heřmánkem a Ondřejem Brzobohatým v hlavních rolích. Večerní vysílání bude patřit americkému seriálu Paní ministryně, ve kterém musí politička Elizabeth McCordová skloubit náročný politický život s mnohdy ještě náročnějším životem rodinným. Z archivu televizní zábavy nabídne Nova Gold například Riskuj, Zlatou mříž nebo TELE TELE.

Začátky nových sezón, ale také vyvrcholení těch probíhajících, to bude podzimní program na prémiové stanici Nova Sport 1. Na led znovu vyrazí nejlepší hokejisté světa, kteří budou usilovat o zisk Stanley Cupu v kanadsko‑americké NHL. I letos čeká na diváky až 15 zápasů týdně včetně toho říjnového v Praze. Kromě obvyklých utkání Evropské ligy UEFA a německého poháru DFB-Pokal diváci poprvé uvidí závěrečnou fázi nejvyšší profesionální fotbalové ligy v USA a Kanadě MLS. Mistrovství světa silničních motocyklů také pozná celkového vítěze, stejně tak jako seriál Mistrovství České republiky v rallye a Světová série v extrémních skocích do vody s Čechem Michalem Navrátilem. České zástupkyně bude mít také Světová série plážového volejbalu.

Podzim na prémiové sportovní stanici Nova Sport 2 bude opět ve znamení nových začátků. Do nové sezóny vstoupí nejprestižnější basketbalová soutěž světa NBA s Tomášem Satoranským. Jediný Čech v soutěži bude poprvé oblékat dres Chicaga Bulls. Nová sezóna začne i nejvyšší francouzské fotbalové lize Ligue 1, ve které se představí velkokluby jako PSG, Monako, Lyon nebo Marseille. Do fotbalové nabídky patří i anglický ligový pohár Carabao Cup. Šipkové fanoušky čekají přenosy ze všech televizních šipkových turnajů PDC. Odměnou za celou sezónu jim pak na přelomu roku bude vysílání Mistrovství světa. Potěšeni budou také milovníci bojových sportů. Na ty čeká pořádná porce galavečerů UFC. Pod hlavičkou této organizace působí Češka Lucie Pudilová. Chybět nebudou ani ty největší hvězdy a galavečery v evropských časech.


Martin Šnýdr, PR a Brand Manager, TV Nova, 7. 8. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27329/skupina-nova-predstavila-podzimni-sezonu-2019-premierove-dily-policie-modrava-tvoje-tvar-ma-znamy-hlas-i-male-lasky/