Stanice O se dohodla s Kuki TV na distribuci televizních stanic ÓČKO, ÓČKO STAR, ÓČKO EXPRES a ÓČKO BLACK v HD kvalitě
Autor: Stanice O , e-mail: info@ocko.tv Přidané: 08.08.2019
V letošním roce přináší jediná česká hudební televize - Stanice O vysílání všech svých kanálů v HD kvalitě. Divák tak dostane příležitost vidět své oblíbené klipy, rozhovory, reportáže a další pořady ve výrazně lepší kvalitě obrazu, který bude jasnější, ostřejší a bude mít reálnější barvy díky pětinásobně většímu množství bodů než u standardní kvality SD.


V této souvislosti se Stanice O a Kuki TV dohodli na obchodní spolupráci a internetová televize zařadí nové HD hudební kanály do své nabídky.

Na spuštění HD vysílání se Stanice O připravovala celý loňský rok. Průběh příprav shrnuje výkonný ředitel televize Petr Horák: „Abychom umožnili našim divákům sledování TV kanálů ÓČKA v HD, znamenalo to pro nás kompletní výměnu všech hudebních klipů do HD kvality, novou HD grafiku našich stanic a HD produkci pořadů jako ÓČKO Chart, Mixxxer show a dalších.“

Internetová televize Kuki zařadila do své nabídky hudební TV stanice v HD kvalitě od 29. července 2019. „IPTV Kuki jde cestou kvality, proto jsme využili možnost zařadit vysílání kanálů ÓČKO ve vysokém rozlišení. Zákazníci nyní mohou prostřednictvím služby Kuki sledovat všechny kanály ÓČKO na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele až 48 hodin zpětně,“ uvedl Vladimír Tovarňák, vedoucí prodeje Kuki.

HD vysílání Stanice O se týká kanálu ÓČKO – největší hudební stanice poskytující soudobou hudbu, zábavu a lifestylové pořady; ÓČKO STAR – stanice se zaměřením na největší hity od osmdesátek po současnost; ÓČKO EXPRES – stanice s nejaktuálnější hudbou bez kompromisů a balastu a od ledna 2019 nový žánrový kanál s názvem ÓČKO BLACK se zaměřením na Hip-Hop a R&B.

Hudební stanice ÓČKO, ÓČKO STAR, ÓČKO EXPRES a ÓČKO BLACK jsou součástí multimediální skupiny MAFRA.


Milana Bazanac Kadlčíková, Marketingová manažerka ÓČKO, Anděl Media Centrum, 7. 8. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27330/stanice-o-se-dohodla-s-kuki-tv-na-distribuci-televiznich-stanic-ocko-ocko-star-ocko-expres-a-ocko-black-v-hd-kvalite/