Hurá do školy s parádnymi vecičkami zo seriálu Oteckovia
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 20.08.2019
V septembri sa nezačína len školský rok, ale aj nové časti najsledovanejšieho rodinného seriálu Oteckovia. Televízia Markíza preto pri tejto príležitosti pripravila prekvapenie pre všetkých školopovinných fanúšikov seriálového megahitu. Do ponuky svojho e-shopu zaradila originálne školské potreby s oteckovským motívom.


"Naši skvelí a talentovaní detskí a tínedžerskí herci zo seriálu Oteckovia si získavajú čoraz väčšiu divácku obľubu. Pripravili sme preto do nášho Markíza shopu úplne novú kolekciu užitočných produktov s ich tvárami v pestrofarebnom komiksovom prevedení. Veríme, že prípravy na návrat do školských lavíc budú s nimi ešte radostnejšie," povedal Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu skupiny Markíza.

Exkluzívnu možnosť zakúpiť si nové oteckovské školské potreby mali návštevníci sobotného Dňa otvorených dverí televízie Markíza, aktuálne sú už dostupné všetkým záujemcom na internetovej stránke http://shop.markiza.sk.

V ponuke sú kvalitné tričká, štýlové mikiny, ekologický obedár, praktická fľaša, peračník, set pasteliek, pravítko, či užitočný vak. Návštevníci Markíza shopu si môžu zakúpiť aj množstvo ďalších atraktívnych produktov a darčekových predmetov s motívmi obľúbených programov TV Markíza ako Susedia, Horná Dolná, či Teleráno.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 19. 8. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27354/hura-do-skoly-s-paradnymi-vecickami-zo-serialu-oteckovia/