Stanice O se dohodla s ANTIK Telecom na distribuci nové Hip-hopové TV stanice ÓČKO BLACK a zařazení dalších ÓČKO kanálů v HD kvalitě
Autor: Stanice O , e-mail: info@ocko.tv Přidané: 24.08.2019
Začátkem roku 2019 spustila Stanice O první český hudební kanál zaměřený na žánr „black music“ s názvem ÓČKO BLACK. Nová stanice je stejně jako ÓČKO EXPRES dostupná pouze v placeném vysílání. Do své základní nabídky ji v těchto dnech zařazuje společnost ANTIK Telecom.


Součástí nové spolupráce televize a operátora je také zařazení dalších kanálů Stanice O v HD kvalitě. Divák tak dostane příležitost vidět své oblíbené klipy, rozhovory, reportáže a další pořady ve výrazně lepší kvalitě obrazu, který bude jasnější, ostřejší a bude mít reálnější barvy díky pětinásobně většímu množství bodů než u standardní kvality SD.

Stanice O rozšiřuje své vysílání o novou hudební televizi. Vedle stávajících kanálů ÓČKO, ÓČKO STAR a ÓČKO EXPRES začal od ledna 2019 vysílat také žánrový kanál ÓČKO BLACK. Placený kanál je zaměřený na celou škálu „black music“ a cílí na městského diváka ve věku od 18 do 35 let. Spuštění nového kanálu je reakcí na růst popularity Hip-hopu v Česku a na Slovensku podporovaný vznikem nových vydavatelství a působením nových interpretů tohoto žánru.

Společnost ANTIK Telecom zařazuje do své nabídky hudební TV stanici ÓČKO BLACK a další stanice ÓČKO, ÓČKO STAR a ÓČKO EXPRES v HD kvalitě od 2. 9. 2019.

„Sme veľmi radi, že ďalší dôležitý vysielateľ premigroval svoje kanály do vyššej HD kvality, čo ide v súlade so stratégiou našej spoločnosti ponúkať našim zákazníkom najväčšiu dostupnú kvalitu. Pridaním aj nového moderného hip-hopového kanálu ÓČKO BLACK HD uspokojíme potreby aj mladšieho diváka,“ uvedl Vlastimil Lakatoš – Head of TV Service – ANTIK Telecom.

HD vysílání Stanice O se týká kanálu ÓČKO – největší hudební stanice poskytující soudobou hudbu, zábavu a lifestylové pořady; ÓČKO STAR – stanice se zaměřením na největší hity od osmdesátek po současnost; ÓČKO EXPRES – stanice s nejaktuálnější hudbou bez kompromisů a balastu.

Hudební stanice ÓČKO, ÓČKO STAR, ÓČKO EXPRES a ÓČKO BLACK jsou součástí multimediální skupiny MAFRA.


Milana Bazanac Kadlčíková, Marketingová manažerka ÓČKO, 23. 8. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27356/stanice-o-se-dohodla-s-antik-telecom-na-distribuci-nove-hip-hopove-tv-stanice-ocko-black-a-zarazeni-dalsich-ocko-kanalu-v-hd-kvalite/