Česko Slovensko má talent přichází s osmou řadou - startuje v pátek 30. 8. ve 20.15 na Primě.
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 26.08.2019
Česko Slovensko má talent (ČSMT) se stalo světově nejúspěšnější talentovou show, která se letos dočká své už osmé sezony. Vysílá ji česká TV Prima a slovenská TV JOJ. Velkou novinkou letošního ročníku bude ČSMT AFTERSHOW s novými moderátory – Jakubem Kotkem a Soniou Edde. Představí se také speciální porotce – Jiřina Bohdalová.


Česko Slovensko má talent startuje v pátek 30. 8. ve 20.15 na Primě.
ČSMT AFTERSHOW uvidíte od 2. září každé pondělí ve 20.15 na Prima COOL.

Letošní rok zůstává stejné složení poroty (zpěvačka a moderátorka Marta Jandová, herečka Diana Mórová, herec a hudebník Jakub Prachař a porotcovská stálice producent Jaro Slávik) i moderátorů (David Gránský a Lujza Garajová Schrameková). Ale čeká vás několik překvapení. Nestárnoucí Jiřina Bohdalová zaskočí na pár dílů jako porotkyně za herečku Dianu Mórovou. Speciální novinkou, která se letos objeví poprvé, bude navazující pořad ČSMT AFTERSHOW, kterým diváky provede ostřílený televizní a rozhlasový moderátor Jakub Kotek a Sonia Edde, známá z Úplně Debilních Zpráv. Netradičně se tato Aftershow s neotřelou moderátorskou dvojicí objeví každé pondělí na Prima COOL.

A v jaké podobě se letos představí legendární postavička a účastník všech ročníků – pan Pátrovič? Jakub Prachař si k této legendě vymyslel speciální cenu. Nechte se překvapit. Jako již tradičně přijeli soutěžící z celé Evropy, ale také z Asie, USA, Brazílie a Austrálie. Vloni se hlásili kromě Čechů a Slováků nejvíce občané Ruska a Ukrajiny, letos dominovali z cizinců Poláci. Z loňského rekordního počtu striptérských čísel se přesuneme více k umění a přivítáme řadu burlesek. Zlatý bzučák opět dovolí každému z porotců posunout někoho rovnou do finále, ale bude to v takové záplavě talentů stačit?

Samozřejmě nebudou chybět silné lidské příběhy podpořené pořádných talentem. Dočká se ČSMT v prosincovém živém finále po sedmi letech opět českého vítěze? Rozhodnutí bude na vás!


Dosavadní vítězové ČSMT:

2010 – Dae Men
2011 – Atai Omurzakov
2012 – Jozef Pavlusík
2013 – Miroslav Sýkora
2015 – Gyöngyi Bodišová
2016 – ACT 4 Slovakia
2018 – Nikoleta Šurinová


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 26. 8. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27362/cesko-slovensko-ma-talent-prichazi-s-osmou-radou-startuje-v-patek-30-8-ve-20-15-na-prime/