Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 06:14:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Stanice O startuje podzimní schéma vysílání - bude plné novinek, hudby, zábavy a neokoukaných tváří!

  Autor: ÓČKO TV , e-mail: info@ocko.tv Přidané: 05.09.2019


Hudební televize Stanice O přechází od začátku září na podzimní schéma vysílání. Diváci se mohou těšit na nové formáty pořadů, neokoukané moderátorské tváře, hudební novinky a také několik zajímavých eventů. Stanice ÓČKO spouští od 16. září originální cestopis TOMÁŠ VINTR ON TOUR. ÓČKO STAR sází na moderovaný pořad SHAKER s hudebními aktualitami a novým moderátorským týmem v čele s Bořkem Slezáčkem.

ÓČKO BLACK přinese divákům pořad REWIND! plný českých hip-hopových legend. Září bude pro Stanici O i ve znamení eventů včetně čtvrtého ročníku hudebně-lifestylového festivalu KAMIQ YOU FEST.


Stanice ÓČKO vysílá jako největší hudební kanál aktuální muziku, zábavu a také lifestylové pořady už sedmnáctý rok. Od září představí divákům nový cestopisný pořad s několikanásobným mistrem ČR ve skateboardu - TOMÁŠ VINTR ON TOUR. Sedmnáctidílný seriál přenese diváky do exotických destinací jako Bali, Brazílie, Saudská Arábie nebo Japonsko a ukáže, jak si cestování užít po vlastní ose. „Bez scénáře a bez příprav - takhle vypadá reálný život cestujících skaterů,“ představuje pořad jeho tvůrce Tomáš Vintr. Seriál s hlavním partnerem - pivem EXCELENT se bude vysílat v pondělí od 17:30 a v reprízách v sobotu od 18:00 a v neděli od 19:00.

„Diváci ÓČKA se mohou od září těšit i na novou sérii pořadu SMARTMANIA o trendech ze světa smartphonů a nových technologiích. Nově ho bude moderovat Dominik Vršanský, který do pořadu vnese vtip a nadhled,“ slibuje programový ředitel ÓČKA Alexandr Guha. Do standardních vysílacích časů se vrací také interaktivní moderovaná talk show – MIXXXER SHOW. Její fanoušci ji najdou opět pravidelně od pondělí do středy od 15:05 do 17:00 hodin. V prvních týdnech se o své příběhy podělí zvučná jména českého showbyznysu jako je Leoš Mareš (3. 9.), Mikolas Josef (9. 10.) nebo Ben Cristovao (10. 10.).

Mladší stanice ÓČKO STAR je zaměřená na největší hity od osmdesátek po současnost. Kromě oblíbených playlistových pořadů jako jsou DEVADESÁTKY, zařazuje opět do vysílání moderovaný pořad s hudebními aktualitami nazvaný SHAKER. „Poprázdninový SHAKER bude ve svižnějším tempu. Pořad jsme zkrátili na hodinu a vsadili na samostatné moderátory v čele s Bořkem Slezáčkem. S tím jsme si mimochodem plácli už na kamerových zkouškách. Věřím, že jeho comeback do světa hudebních pořadů bude bavit diváky stejně jako nás tady na ÓČKU,“ říká k pořadu jeho dramaturgyně Martina Hřebíková. Premiéra pořadu SHAKER se bude vysílat vždy ve středu od 17:00 hodin a repríza v neděli od 11:00 hodin. Hudební nadšenci se mohou těšit například na skupinu Holki (4. 9.), na Noida Bártu (11. 9.) a zpěvačku Lenku Filipovou (25. 9.).

Nejmladší stanice ÓČKO BLACK se zaměřením na hip-hop a další styly „black music“ přináší po prázdninách pod hlavičkou REWIND! první český hip-hopový pořad - legendární 5. element. V úterý od 22:00 hodin a v repríze ve středu o půlnoci si díky němu diváci připomenou, jak vypadala rapová scéna před patnácti lety. Hudební dramaturg ÓČKO BLACK k tomu dodává: „Když se ohlásila nová TV ÓČKO BLACK, spousta fanoušků si na sociálních sítích vzpomněla na žánrový pořad 5. element. Ten běžel na ÓČKU od roku 2003 do roku 2010 a prošlo jim mnoho interpretů a lidí kteří stáli u zrodu domácí hip-hopové scény. Vytáhli jsme proto tyhle klenoty z archivu. Je v tom hodně nostalgie a jsou tam z dnešního pohledu bizarní a vtipné momenty. Představíme vybrané díly v původní podobě i s dobovými klipy a grafikou pod hlavičkou REWIND!.“ Naopak aktuální novinky najdou fanoušci hip-hopu na ÓČKU BLACK v nové pořadu TRIPLESHOT, kde trojici klipů vybírají samotní interpreti a svůj výběr na začátku září představí Renné Dang a Paulie Garand.

Po letní pauze přináší ÓČKO také několik eventů. Průmyslový palác v Praze se už počtvrté promění ve vymazlený prostor pro fanoušky hudby a youtuberingu - KAMIQ YOU FEST a to v sobotu 14. září a přinese jména jako Leoš Mareš, Mikolas Josef, ATMO music nebo slovenskou zpěvačku Simu. Den předem, tedy 13. září, bude patřit holešovické výstaviště fanouškům festivalu HIP HOP ŽIJE, kde vystoupí mimo jiné skupina PSH a představí své nové album nazvané Debut. Obě akce spolupořádá ÓČKO s televizí Prima COOL. Trojlístek zářijových hudebních akcí uzavře festival POŘÁDNÁ PORCE ZÁBAVY, který se koná 19. září v Riegrových sadech v Praze a partnerem je KFC. Už tradiční akce, která je bez vstupného, naservíruje například kapelu Mandrage nebo vystoupení Marpa a jeho TroubleGangu.

Představení jednotlivých pořadů najdete na webu: ocko.tv/porady

Hudební stanice ÓČKO, ÓČKO STAR, ÓČKO EXPRES a ÓČKO BLACK jsou součástí multimediální skupiny MAFRA.


Milana Bazanac Kadlčíková, Marketingová manažerka ÓČKO, Anděl Media Centrum, 4. 9. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.09.2019 • Česko Slovensko má talent pokračuje sérií talentů
05.09.2019 • Sestričky zabodovali a porazili konkurenčnú talentovú šou
04.09.2019 • František Kinský znovu pátrá po šlechticích - Modrá krev koluje v dalších osmi rodech
04.09.2019 • RTVS dotočila rodinný seriál so Z. Kronerovou a I. Romančíkom
04.09.2019 • Víťazný návrat seriálových megahitov Susedia a Oteckovia, skvelý štart novej Farmy
03.09.2019 • Prima Partička 5. 9. 2019 - host: herec Karel Zima

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist