Společnost TP Vision na veletrhu IFA oznámila mimo jiné nové televizory OLED+ nebo sluchátka značky Philips
Autor: TP Vision/PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 08.09.2019
Společnost TP Vision, výrobce audio a video spotřební elektroniky na veletrhu IFA představila své nové produkty a technologie. Patří mezi ně např. dva nové televizory OLED+, které navazují na spolupráci s legendou ozvučení, společností Bowers & Wilkins, nová generace obrazového procesoru nebo sluchátka s potlačením okolního hluku.


Další vylepšení televizního zvuku od Bowers & Wilkins

Nové modely Philips OLED+934 a OLED+984 (vítěz ceny EISA Best Home Theatre TV 2019) navazují na loňský úspěšný televizor OLED+903, který jako první těžil z jedinečného a exkluzivního partnerství s legendou v oblasti ozvučení, společností Bowers & Wilkins.

Na rozdíl od loňského modelu mají obě řady zvukový systém složený z více reproduktorů, z nichž některé jsou namontovány do fyzicky oddělených, akusticky optimalizovaných, rigidních externích skříní, které využívají mnoho konstrukčních principů a patentovaných technologií společných pro zvukové produkty Bowers & Wilkins.

Oba modely jsou vybaveny sadou procesorů P5 3. generace, které ještě znatelněji vylepšují výkon obrazové kvality, přinášejí výrazné snížení šumu, lepší ostrost, přesnější barvy a odstíny pleti, i lepší kontrast pro všechny zdroje signálu. 3. generace P5 přináší vylepšení obrazové kvality a funkci vylepšení obrazu Perfect Natural Reality a také lepší celkový výkon HDR pro zdroje HDR10 a HDR10+ a nově i Dolby Vision.


OLED+984

Audiofilský zvukový systém modelu OLED+984 se nachází v samostatné skříni umístěné pod televizorem. Toto uspořádání umožňuje použít jak větší reproduktory, tak i systém, který umí podat hutnější zvuk s cílem vytvořit větší, prostornější zvukovou kulisu, která přesně umístí dialog do středu obrazovky a zároveň poskytne zvuk s nízkým zkreslením, kterým vyplní místnost.

Výškový reproduktor je oddělen od větších zvukových měničů a zajišťuje, že vysokofrekvenční signál je dodáván bez zkreslení spojeného s difrakcí skříně, která se projevuje při montáži výškových reproduktorů do větších skříní. Uvnitř hlavní reproduktorové skříně jsou tři oddělené prostory pro reproduktory, určené pro levý, střední a pravý reproduktor. Každý z nich je vybaven 100mm středo-basovým měničem.


OLED+934

Model OLED+934 má také samostatný reproduktor, který v kombinaci s minimalistickým kovovým ramenem vytváří stojan televize.

Zvukový systém se skládá ze čtyř 30mm středotónových měničů, dvou oddělených titanových výškových reproduktorů o průměru 19 mm a centrálně namontovaného 80mm subwooferu Flowport. Kromě toho má OLED+934 jako první televizor Philips s prostorovým zvukem 2.1.2 dvojici 50mm výškových měničů Dolby Atmos namířených směrem nahoru. Jsou namontované na horní části reproduktorové skříně a dodávají zvukovému podání další dimenzi, zlepšují vnímání výšky i ponoření do děje.


Sluchátka PH805

Společnost TP Vision získala v loňském roce výhradní globální práva na design, marketing a prodej produktů Philips Audio. Společnost využila veletrh IFA, aby na něm představila první z nových produktů z oblasti audia, kterými jsou sluchátka střední třídy s funkcí aktivního potlačení okolního hluku.

Sluchátka PH805 přinášejí pokročilou technologii Digital ANC, která nabízí znatelné snížení okolního hluku až o 27 dB, čímž vyruší přes 95 % hluku v pozadí.

Náušníky nesou snadno použitelná fyzická tlačítka a dotykové ovládací prvky – přejetím prstem nahoru nebo dolů po pravé mušli se ovládá hlasitost a základní funkce hlasového asistenta, zatímco jediným klepnutím se aktivuje nebo deaktivuje ANC.

Vysoce kvalitní 40mm akustické měniče dodávají sluchátkám potřebný výkon s vysokým rozlišením zvuku (HRA, High Resolution Audio) a šířkou pásma 5 Hz až 40 kHz.

Všechny zmíněné produkty budou uvedeny na český trh do prodeje v průběhu druhé poloviny roku 2019.


O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na vizuální digitální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech a v oblasti audio produktů Philips po celém světě. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.


Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs


Jiří Kroulík, PRAM Consulting
Jolana Poláková, Marcom, PR & Event Manager, CEE, TP Vision


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27409/spolecnost-tp-vision-na-veletrhu-ifa-oznamila-mimo-jine-nove-televizory-oled-nebo-sluchatka-znacky-philips/