On line na satCentrum: dvě hodiny na otázky čtenářů
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 11.04.2008
SatCentrum zahajuje nový způsob komunikace se čtenáři webu satCentrum. Pravidelně bude zvát do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které budou on line odpovídat na dotazy. Položených buď během dvou hodin, kdy bude tento chat „live“ anebo které návštěvníci stránek satCentrum.com, satCentrum.cz anebo satCentrum.sk napíší dopředu jako svou reakci do připraveného článku. V něm pak také budou všechny otázky a odpovědi uložené k pozdějšímu prohlížení a archivování.


SatCentrum chce zvát osoby, které mají čtenářům co říci, budou to vedoucí pracovníci - jednatelé, ředitelé, manažeři, prostě lidé, kteří mohou a chtějí kvalifikovaně odpovídat, ne jen zprostředkovávat nekonkrétní, vyhýbavé, mlžící či PR názory. Budeme zvát zástupce vysílacích a programových společností, televizí a rádií - klasických i internetových. Prostor dostanou též vysílatelé, kabeloví provideři i operátoři up linků, a také distributoři karet podmíněného přístupu. Oslovili jsme i zástupce některých produktových značek, protože určitě bude zájem i o technickou podporu u nás rozšířených komponentů.

Tato diskuse bude určená pro všechny čtenáře a nebude nutné se do ní dopředu registrovat. Samozřejmě již zaregistrovaní uživatelé diskuse na satCentrum budou mít nadále k dispozici (po přihlášení se) svůj vlastní nick.

Jako první kdo si vyzkouší „horké křeslo“ u počítače v našem on line chatu bude výkonný ředitel společnosti TRADE and TECHNOLOGY – ing. Jaromír Glisník.

On line chat: úterý 15. 4. 2008, 10 – 12 hod. proběhne zde.


Duben tedy bude ve znamení českých a slovenských stanic v paketu CS Link a Sky Link na Astře. Za to květen, ten bude zaměřen na sportovní stanice.

Účast v dalším on line chatu přislíbil Ondřej Krátoška a Michal Šíma z českého vysílání Eurosportu a Václav Moser z Chello Media, otázky se určitě budou týkat přenosů z Olympijských her, záznamů z fotbalového Euro 2008 i květnového startu vysílání Eurosport HD.

Další on line chat bude věnován nové české stanici Sport5, účast přislíbil ing. Jiří Hojgr.

Věříme, že se vám náš projekt on line chatů bude líbit a že využijete možnosti dozvědět se od povolaných osob odpověď na svou otázku.


Redakce satCentrum, 11. 4. 2008

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2742/on-line-na-satcentrum-dve-hodiny-na-otazky-ctenaru/