On line na satCentrum: Jaromír Glisník, TRADE and TECHNOLOGY
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 14.04.2008
SatCentrum dnes zahajuje nový způsob komunikace se čtenáři webu satCentrum. Pravidelně bude zvát do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které budou on line odpovídat na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy bude tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


Dnes tedy poprvé máte možnost položit svůj dotaz. V našem on line chatu bude výkonný ředitel společnosti TRADE and TECHNOLOGY – ing. Jaromír Glisník.

On line chat: úterý 15. 4. 2008, 10 – 12 hod.

Tato diskuse je moderovaná a je určená pro všechny čtenáře – není nutné se do ní dopředu registrovat. Samozřejmě již zaregistrovaní uživatelé diskuse na satCentrum mají i nadále k dispozici (po přihlášení se) svůj vlastní nick.

Přejeme všem diskutujícím i řediteli společnosti TRADE and TECHNOLOGY, a.s., která je nejstarším distributorem přístupových karet u nás, hodně zajímavých dotazů.


Redakce satCentrum, 11. 4. 2008, 15:15 hod.



Doplněno 15. 4. 2008:

Před deseti minutami byl zodpovězen poslední dotaz na dnešního hosta v „horkém křesle“ u počítače on line chatu - výkonného ředitele společnosti TRADE and TECHNOLOGY – ing. Jaromíra Glisníka.

Za redakci satCentrum děkujeme jemu ale i také vám všem, kteří jste poslali své dotazy, pokud budete mít nějaké další, můžete je zaslat do redakce nebo přímo distributorovi na jeho mail info@t-t.cz.

Děkujeme za přízeň a budeme se těšit na příští on line chat, který bude tentokráte věnovaný vysílání a výrobě české verze Eurosportu. A možná dojde i na Eurosport HD.


Redakce satCentrum, 15. 4. 2008, 12:10 hod.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2743/on-line-na-satcentrum-jaromir-glisnik-trade-and-technology/