Česko Slovensko má talent přinese druhý zlatý bzučák
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 18.09.2019
Vrhněte se do víru talentů. Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová budou spravedlivě porotcovat a moderátoři Lujza Garajová Schrameková a David Gránský budou zodpovědně zpovídat účinkující. Na Prima COOL pokračujeme fantaskně magorickou dvojkou Sonia Edde a Jakub Kotek a jejich pohledy do zákulisí největší talentové show.


Další díly uvidíte:

Česko Slovensko má talent v pátek 20. září ve 20.15 na Primě
ČSMT AFTERSHOW v pondělí 23. září ve 20.15 na Prima COOL


A co nás čeká tentokrát? Ne každý, kdo má v názvu VIP, je hoden toho jména. Dokladem bude tanečně-pěvecká skupina, která si dokonce myslí, že Československo je středem naší planety. Úroda letošních zpěváků je opravdu bohatá, jen škoda, že se neurodil také talent. Krasojízda na kole tu dlouho nebyla, tak se těšíme. Budeme fantasticky stepovat a přivítáme siláka až z Mongolska, který bude zápasit s telefonním sloupem. Jak bojovat s šikanou? Přihlásit se do talentu a zpívat! …jen jestli to ve škole vystoupení ještě nezhorší.

Když se dělá dobře looping, je to radost poslouchat. Děti v showbyznysu nemůžou chybět. Robotických tanců už jsme v Talentu viděli spoustu, zaujmout je proto pro další příchozí s tímto talentem těžší a těžší. Není kuře jako kuře, pobavit se vás pokusí přerostlé kuře z USA.

Lomnické čháve to pořádně rozjedou svojí rytmickou hudbou. Další z řádky burleskních čísel letošního talentu předvede super novinku – rozpustné šaty ve vodě. Rocky Rúž se věnuje pořádání rozluček se svobodou a Jakub Prachař si řekne i o vítání svobody. Poslechneme si také autorskou tvorbu, uvidíme dětskou akrobacii nebo pokusy o stand up comedy. Kdo z účinkujících obdrží druhý zlatý bzučák od Marty Jandové?

Užijte si talenty i bizarní odvážlivce na Primě a Prima COOL.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 17. 9. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27440/cesko-slovensko-ma-talent-prinese-druhy-zlaty-bzucak/