Skylink Live TV bude dostupná také na televizorech Panasonic
Autor: M7/Skylink/Weber Shandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 21.09.2019

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o uzavření dohody s výrobcem televizorů Panasonic, díky které bude služba Skylink Live TV dostupná také na chytrých televizorech značky Panasonic.


Již v průběhu podzimu 2019 bude služba Skylink Live TV zase o něco dostupnější. Nová hybridní aplikace pro chytré televizory vyvinutá společností M7 zpřístupní službu Skylink Live TV také uživatelům televizorů Panasonic vybavených satelitním tunerem. Konkrétně půjde o všechny modely OLED TV Panasonic od roku výroby 2019.

Zákazníci Skylinku tak budou moci přímo na svém televizoru zužitkovat všechny výhody kombinace satelitní *) a internetové televize. Získají tak širokou nabídku hodnotných programů v brilantní HD kvalitě podle svého výběru a také řadu interaktivních funkcí, jako je sedmidenní archiv, spuštění právě běžícího pořadu od začátku, pozastavení právě běžícího pořadu, přístup do videopůjčovny filmů a seriálů, rozšířené EPG (elektronický průvodce).

Aplikaci Skylink Live TV v chytrých televizích Panasonic si mohou vyzkoušet také uživatelé, kteří doposud nejsou zákazníky Skylinku, a to díky třicetidenní zkušební internetové verzi, která je zcela zdarma.

*) Hybridní režim je dostupný pouze při použití CA modulu


PR Skylink; Marek Němec, Head of Client Services, Weber Shandwick, 20. 9. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27450/skylink-live-tv-bude-dostupna-take-na-televizorech-panasonic/