Zmena vo vedení Skupiny Slovak Telekom
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 25.09.2019
Novým výkonným riaditeľom divízie zákazníckej skúsenosti a transformácie Slovak Telekomu a T-Mobile Czech Republic sa od 1. októbra 2019 stane Tomáš Ryšavý (1973). V tejto funkcii nahradí Petra Škodného, ktorý po vzájomnej dohode ku koncu tohto roka odchádza zo spoločností. Táto divízia má na starosti široké portfólio zásadných aktivít: riadenie produktov pre všetky segmenty zákazníkov, back-office, agendu pokročilej analytiky, ICT i digitálne kanály.


„Ďakujem Petrovi za úsilie, ktoré venoval vytvoreniu a vedeniu tejto divízie, aj za jeho nezastupiteľnú rolu v transformačných aktivitách oboch našich spoločností a želám mu veľa úspechov v osobnom i pracovnom živote,“ uviedol José Perdomo Lorenzo, generálny riaditeľ Slovak Telekomu a T-Mobile Czech Republic. Zároveň dopĺňa: „Som veľmi rád, že Tomáš Ryšavý bude naďalej členom najvyššieho vedenia. Jeho skúsenosti z rôznych pozícii, ktoré zastrešil počas 17 rokov v spoločnosti, ho radia k najskúsenejším a najvšestrannejším manažérom, akých v tíme máme. Verím, že mu pomôžu v plnení novej roly.“


Profil Tomáša Ryšavého

Tomáš Ryšavý je „magente“ verný už od roka 2002. Začínal ako vedúci popredajných služieb a prešiel cez rôzne manažérske pozície v oblastiach procurementu a logistiky, zákazníckej starostlivosti, riadenia predajných kanálov a bol aj riaditeľom produktu a segmentu pre rezidenčný trh. Od roka 2016 bol členom najvyššieho vedenia spoločnosti, najprv na pozícii riaditeľa stratégie a transformácie, začiatkom roka 2019 bol poverený riadením HR divízie, ktorú úspešne previedol cez náročné obdobie organizačných zmien.
Tomáš Ryšavý je rodák z Pardubíc, je ženatý, hrdým otcom troch synov a vo voľnom čase sa venuje rodine a športu, najmä behu, veslovaniu, cyklistike a lyžovaniu.


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Bratislava, 24. september 2019, Michal Korec, Hovorca pre služby a financie, Slovak Telekom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27459/zmena-vo-vedeni-skupiny-slovak-telekom/