Skupina Nova prodloužila vysílací práva na NBA do roku 2022
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 26.09.2019
Skupina Nova získala vysílací práva na nejprestižnější basketbalovou soutěž světa NBA do roku 2022. Na obrazovkách stanic Nova Sport tak bude další tři sezóny k vidění nejlepší basketbal planety. Diváci se mohou těšit na přímé přenosy ze 4 zápasů týdně a na výkony jediného Čecha v soutěži Tomáše Satoranského, nově v dresu Chicaga Bulls.


„Cítíme, že popularita NBA u nás roste a velký podíl na tom má bezesporu Tomáš Satoranský, který se v zámoří dokázal prosadit. Po nedávném přestupu do Chicaga jsme s ním v létě natočili velký rozhovor, skvělé promo a na jeho zápasy se moc těšíme,“ říká vedoucí sportovního programu skupiny Nova Dušan Mendel.

Vysílání NBA dostane v televizi náležitý prostor. Stanice Nova Sport a internetový portál Voyo odvysílají až 4 zápasy týdně. NBA letos poprvé nabídne basketbalovým fanouškům o víkendech v průběhu sezóny živě až 48 zápasů v hlavním vysílacím čase.

Každou neděli odvysíláme zápas v lukrativním evropském čase v rámci tzv. NBA Sundays. Zápasy budou mít na starost zkušení komentátoři Nova Sport – Martin Kasparides, Petr Janouch a Michal Škorpil. Basketbalovou nabídku obohatí speciální doprovodné magazíny NBA, zvýšenou pozornost si zaslouží i NBA Christmas Games a NBA Paris Game 2020 s Milwaukee Bucks a Charlotte Hornets. Zámořský basketbal dostane prostor i na stanici Nova Action, která bude vysílat přímé přenosy a reprízy vybraných zápasů.

Díky prodloužení vysílacích práv budou diváci moci sledovat nejatraktivnější basketbalové zápasy světa a počínání Tomáše Satoranského v novém dresu Chicaga Bulls. Nová sezóna startuje 23. října 2019 s podporou stanic Nova Sport, Nova Action a internetového portálu Voyo.

TV Spot: https://1url.cz/wM9wo


Martin Šnýdr, PR a Brand Manager, TV Nova, 25. 9. 2019




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27465/skupina-nova-prodlouzila-vysilaci-prava-na-nba-do-roku-2022/