DIGI TV přes internet přidává čtyři stanice v HD kvalitě
Autor: DIGI TV/PP Partners , e-mail: info@novadigi.tv Přidané: 01.10.2019
Zákazníkům DIGI TV, kteří sledují televizi přes internet, se od 1. října navýší počet kanálů v HD rozlišení. Čtyři stanice, které jsou dosud vysílány v SD rozlišení, se nahradí verzemi v HD. V ZÁKLADNÍM balíčku jde o filmové kanály Prima Comedy Central HD a Filmbox HD a sportovní kanál Arena Sport 2 HD. V doplňkovém baličku EXTRA nahradí Fine Living Network HD svou SD verzi.


Počet stanic vysílaných v HD se navyšuje na 67. Cekem nabízí DIGI TV přes internet 109 stanic. Ke změně dojde v brzkých ranních hodinách 1. října automaticky bez nutnosti zásahu ze strany zákazníků.

Satelitní DIGI TV se aktuální změna netýká, v její nabídce zůstává nadále 42 stanic v HD kvalitě.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a nově na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27481/digi-tv-pres-internet-pridava-ctyri-stanice-v-hd-kvalite/