Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 12:03:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

TV Nova uvede během podzimu premiérové díly pořadů Mise nový domov, O 10 let mladší a seriálu Dáma a Král!

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 01.10.2019


Říjen přinese na obrazovku televize Nova hned několik novinek v programu. Fanoušci detektivních příběhů se mohou těšit na nové epizody úspěšného seriálu Dáma a Král, které budou opět plné momentů napětí, humoru i překvapivých rozuzlení. Na své si přijdou i milovníci reality show. Pro ně jsou připraveny premiérové díly pořadu O 10 let mladší, který se postará o výrazné omlazení vybraných dvojic, a pořadu Mise nový domov, jež nabídne lidem šanci na nový začátek prostřednictvím rekonstrukce bydlení.


„Podzimní sezóna je v plném proudu, přesto čeká naše diváky ještě několik premiérových projektů. Uvedeme například dlouho očekávané premiérové díly detektivního seriálu Dáma a Král či nové série pořadů O 10 let mladší a Mise nový domov. Důležitá je pro nás pestrost programu. Chceme, aby si každý dokázal v naší nabídce najít to své,“ uvádí Alex Ruzek, programová ředitelka TV Nova.


Dáma a Král

Mimořádně úspěšný detektivní seriál se vrací na televizní obrazovky! Lenka Braunová (Tereza Hofová), Milan (Michal Dalecký), Prokop Král (Matěj Hádek), Rudolf Černý (Miroslav Donutil) a Jiří Mladý (Jan Cina), oblíbené postavy seriálu, vyrazí opět po stopách zločinu.

Neobvyklý tým z advokátní kanceláře Černý, Braunová a spol. používá metody, které rychlostí i úspěšností výrazně předčí ty policejní. Spolu s právníky navštíví diváci opět řadu atraktivních prostředí. Nové epizody je zavedou například mezi víkendové lovce, mladé básníky, kuriózní komunitu sériových svůdců žen či na strašidelnou samotu na česko-polských hranicích.

Kromě napínavých detektivních zápletek však diváky čeká ještě mnohem víc. Odkud se vlastně vzal Milan a jaká je jeho spojitost s minulostí Prokopa Krále? Podaří se našim hrdinům odvrátit nebezpečí, které Prokopovi po návratu do Česka stále hrozí? A jaký příběh tají před ostatními Lenka?


O 10 let mladší

Diváci se mohou těšit také na oblíbený pořad O 10 let mladší. Čekají je radikální změny vizáže téměř dvou desítek účinkujících, které realizační tým pořadu vybíral velmi pečlivě. I v letošním roce se proměny budou týkat dvojic. Do rukou odborníků se svěří manželé, přátelé a dokonce i dvojčata.

Dvojice projdou fyzickou i duševní proměnou a omládnou o více než deset let. Postará se o ně tým složený ze špičkových odborníků estetické medicíny, módních stylistů, výživových poradců a dermatologů. Pořadem bude diváky nově provázet moderátorka Martina Randová, kterou diváci znají z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Ta se s novou životní výzvou poprala opravdu svědomitě a všem párům se věnovala na maximum.


Mise nový domov

Mise nový domov a s ní i Tereza Pergnerová jsou zpět. Každou středu budou mít diváci televize Nova možnost sledovat velmi silné příběhy lidí a náročné rekonstrukce jejich domovů, které jim mají pomoct odrazit se ode dna a dát jim šanci na důstojný život.

Tentokrát na diváky čekají proměny domovů, za kterými se skrývají často velké rodinné tragédie. Například příběh Milana, kterému v okamžiku změnila život vražda jeho sestry. Kromě dvou vlastních dětí se od té doby stará o čtyři nezaopatřené neteře. Další z epizod bude vyprávět o Kamilovi, kterého jedné noci bez varování postihla mozková mrtvice, což rázem zásadně změnilo život celé rodiny. Kamil zcela ochrnul a může hýbat jen očima.


Začátky vysílání pořadů:
 
O 10 let mladší Středa 23. 10.
Dáma a Král Neděle 27. 10.
Mise nový domov Středa 30. 10.


Martin Šnýdr, PR a Brand Manager, TV Nova, 1. 10. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.10.2019 • Česko Slovensko má talent – Jiřina Bohdalová poprvé na scéně
01.10.2019 • Skupina TV Nova měla minulý týden téměř 39% share!
01.10.2019 • Kastingy Zem spieva potvrdili, že na Slovensku je stále veľa talentovaných folkloristov
30.09.2019 • Televize Prima rozjíždí nový seriál Slunečná
30.09.2019 • Show Jana Krause – 2. 10. 2019
28.09.2019 • Utajené příběhy českých dějin II

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist