Súd nariadil neodkladné opatrenie proti spoločnosti neoprávnene šíriacej programové služby patriace do skupiny Markíza
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 04.10.2019

Okresný súd v Bratislave nariadil neodkladné opatrenie voči spoločnosti CARISMA, spol. s r.o., prevádzkovateľovi retransmisie prostredníctvom káblového distribučného systému, ktorý neoprávnene šíril televízne programy patriace do skupiny Markíza.


Okresný súd uložil spoločnosti CARISMA, spol. s r.o. povinnosť zdržať sa šírenia televíznych programov skupiny Markíza, konkrétne Markíza, DAJTO a DOMA a neumožniť takúto retransmisiu tretím osobám. Zároveň je spoločnosť povinná odstrániť a ďalej sa zdržať akýchkoľvek verejných vyhlásení, inzercie, propagácie a reklamy týkajúcej sa poskytovania retransmisie TV programov Markíza, DAJTO a DOMA.

"Súd potvrdil náš prístup k spoločnostiam, ktoré distribuujú naše programové služby neoprávnene. Sme pripravení aj naďalej aktívne konať proti tým, ktorí autorské právo porušujú a využijeme na to všetky dostupné právne prostriedky," uvádza MARKÍZA-SLOVAKIA, spol. s r.o.


Bratislava, 3. októbra 2019, Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27496/sud-nariadil-neodkladne-opatrenie-proti-spolocnosti-neopravnene-siriacej-programove-sluzby-patriace-do-skupiny-markiza/