Elita světového plavání se představí v International Swimming League
Autor: Media:List CZ/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 05.10.2019
V novém sedmidílném plaveckém seriálu se představí světová špička včetně řady držitelů zlatých medailí z posledních olympijských her. Profesionální soutěž elitních plavců odstartuje o víkendu 5. a 6. října v Indianapolisu v USA. Další mítinky se budou konat v Evropě a USA, mj. v Budapešti a Londýně, finále je na programu v luxusním resortu Mandalay Bay v Las Vegas 20. a 21. prosince. Eurosport nabídne divákům přenosy ze všech sedmi plaveckých mítinků.


International Swimming League je týmová soutěž, v níž se představí čtyři týmy z USA a čtyři z Evropy – Los Angeles Current, DC Trident, Cali Condors, New York Breakers, London Roar, Iron Swim Budapest, Energy Standard a Aqua Centurions. Každý tým má 12 mužů a 12 žen, uvidíme je v individuálních závodech i štafetách. Adam Peaty, Katinka Hosszúová, Federica Pellegriniová, Sarah Sjöströmová, Katie Ledecká, Natalie Coughlinová, Anton Čupkov, Chad Le Clos, Kristóf Milák a další slavná jména plaveckého a olympijského světa budou startovat v závodech ISL. V týmu DC Trident by měly startovat dvě české plavkyně – Simona Kubová a Anika Apostalonová.

Nově vzniklá týmová soutěž má originální formát, který má před OH v Tokiu přilákat k plavání nové fanoušky i sponzory. Organizátoři slibují atraktivní podívanou a pro plavce nebývale vysoké finanční odměny.

Vysílání ze závodů ISL odstartuje 5. října ve 20:00 na Eurosportu 2. A skončí až 21. prosince. Komentuje Michal Škorpil.


Seriál ISL:

5. a 6. října – Indianapolis, USA
12. a 13. října – Neapol, Itálie
19. a 20. října – Lewisville, USA
26. a 27. října – Budapešť, Maďarsko
16. a 17. listopadu – College Park, USA
23. a 24. listopadu – Londýn, Velká Británie
20. a 21. prosince – Las Vegas, USA


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ, foto: Eurosport CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27499/elita-svetoveho-plavani-se-predstavi-v-international-swimming-league/