Karel Gott s Jiřinou Bohdalovou nahlédl do zrcadla svého života
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 09.10.2019
Do pořadu, který se ohlížel za životem celebrit, si tenkrát Jiřina Bohdalová pozvala držitele rekordního počtu Slavíků a miláčka publika, Karla Gotta. Ten divákům prozradil nejeden detail ze svého soukromí. Co si o něm ale myslí například jeho kolegové z pěvecké branže? A co mu vzkázali spolupracovníci ze zahraničí? Jak se k „božskému Karlovi“ staví mladí umělci, například kapela Nightwork? Připomeňte si zlomové okamžiky a věrné přátele tohoto fenomenálního zpěváka, který před pár dny odešel do hudebního nebe.


Zrcadlo tvého života s Karlem Gottem uvidíte v sobotu 12. října ve 21.30 hod. na Primě

Nejúspěšnějšího českého zpěváka pozvala Jiřina Bohdalová do pořadu Zrcadlo tvého života nejen za účelem osobní zpovědi. Připraveno bylo také mnoho překvapení. Jak na ně Karel Gott zareagoval? Co na něj prozradili jeho nejbližší? Býval náladový? A jak pečoval o své zdraví?

Karel Gott měl být vším, jen ne zpěvákem. Toužil stát se malířem, ale o studium na výtvarné škole se pokoušel neúspěšně. Měl být elektromontérem, protože byl v učení v ČKD. Ovšem už během učňovských let se věnoval své další lásce – hudbě a zpěvu. Z učení nakonec přešel na konzervatoř a jeho životní cesta nabrala jasný směr. A právě kariéře Karla Gotta a lidem, kteří mu na životní pouti vstupovali jako dobří andělé do cesty, se věnuje Jiřina Bohdalová a její pořad Zrcadlo tvého života.

Prvním překvapením pro mistra zpěvu byl rozhovor s jeho mistrem. Paní Bohdalové se totiž podařilo sehnat Jana Nováka, učitele, který Karla Gotta v ČKD připravoval na povolání elektromontéra. „Můj tatínek si moc přál, abych dělal nějaké řemeslo. Zpívat si prý k tomu můžu ve volných chvílích,“ přiznal Karel.

Jiřina Bohdalová přizvala rovněž osobu, která – jak se zdá – ví o Karlovi i to, co on sám ne. Byl to jeho osobní tajemník. Pro Karla pracoval přes třicet let. Zažil někdy, že by na něj Mistr křičel? „V autě nám předčítá politické komentáře,“ prozradil detaily ze společných cest.

Navštívit kamaráda se rozhodl i spolužák ze školní lavice. Jaký byl Karel student? Opisoval? „Začalo to tím, že byl skvělý imitátor,“ překvapil svým sdělením. Co předvedl slavík národa za imitace?

A jak na tom byl Karel s hlasivkami? „Ten přišel jen ve chvíli, kdy bylo zle,“ okomentoval situaci lékař, který se mu věnoval čtvrt století. „Pan doktor zachránil už mnoho představení,“ přiznal Karel.

Dalšími hosty ve studiu byli zejména Karlovi kolegové a známé tváře. Ale takoví, kteří s ním nejsou každodenně. Až z USA si paní Bohdalová nechala do studia dovézt talentovaného houslistu Jakuba Třasáka, s nímž Karel vystupoval, když byl Jakub ještě kluk. Karla Gotta potěšili i Michal David nebo José Carreras a další vzácní hosté! Pěvecká kolegyně – slovenská zpěvačka Jana Kociánová – nejen zazpívala, ale také leccos prozradila. Včetně vtipných historek z luxusní večeře nebo neuvěřitelného zážitku ze setkání pěvce s její tetou.

Dnes už neexistující skupina Nightwork nezklamala svým vtipem a originalitou. Jaký mají mladší kolegové vztah k naší stálici a jak na jednu z nejpopulárnějších českých kapel zareagoval on sám? Jak se choval Karel ke svým pěveckým a hereckým kolegům? A kdo jiný ho ještě přišel navštívit? Dívejte se a nahlédněte do života „zlatého hlasu“.

Připomeňte si zlomové životní okamžiky Karla Gotta prostřednictvím skvělé průvodkyně Jiřiny Bohdalové.

Zrcadlo tvého života s Karlem Gottem uvidíte v sobotu 12. října ve 21.30 na Primě


Video vizitka Karla Gotta: https://we.tl/t-bP1NkXWdOF


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 9. 10. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27511/karel-gott-s-jirinou-bohdalovou-nahledl-do-zrcadla-sveho-zivota/